You have no items in your shopping cart.

Work Shop

Vi har et moderne værksted, hvor vi har mulighed for at udføre de fleste service på dit dykkerudstyr. Mange af vores kunder er profesionelle dykkere,såsom erhvervsdykkere og Københavns Brandvæsen/Specialtjenesten, der får lavet service på deres dykkerdragter hos os. 

Vi laver service på dykkerregulatorer, dykkerdragter, reparation og limning af våddragter til dykning, svømning, kajak og triathlon, nye manchetter på tørdragter til dykning, sejlads og kajak, samt en masse forskellige service på forskelligt dykkerudstyr. 

Vi sender dykkerflasker til trykprøvning stort set hver 14 dag, så du kan altid få serviceret din flaske hurtigt. 

Vi udfører stort set alt dykkerservice inhouse af vores egne uddannede service folk, så kontakt os for en snak og et tilbud, hvis dit behov ikke lige fremgår af vores hjemmeside. Nogle reparationer sender vi dog udenlands, hvis det er den bedste løsning for dig som kunde, hvilket kan tage ekstra tid, men det aftaler vi allerede ved indlevering. 

Dykkerproducenter vi servicerer i butikken: Scubapro, Apeks, Aqualung, Poseidon, Cressi Sub, Mares, Oceanic, Suunto, Citizen, Halcyon, Hollis, Uwatec, OMS, Sanosub, Beuchat, Sopras, Seac Sub, Subgear, Seemannsub, Dacor. 

Finder du ikke dit brand på listen, så kontakt os, da vi stort set laver alle mærker.