Søg
Vis priser uden moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Wiki


  Oversigt


  1. Hvem er Ocean Dive

  1.1 Nuværende situation

  1.2 Historie

  1.3 Medarbejdere

  2. Hvad laver Ocean Dive

  2.1 Butikken

  2.2 Kurser

  2.3 Ture

  2.4 Klub

  3. Lokaler

  3.1 Butikken

  3.2 Undervisningslokaler

  3.3 Klub Lokaler

  4. Dykkersteder

  4.1 Mest benyttede dykkersteder

  4.2 Svømmehal

  4.3 eks. på OWD kursus


  1. Hvem er Ocean Dive


  Ocean Dive er en special forretning og uddanelses sted inden for dykning. Vi har igennem mange år leveret både undervisning og udstyr.

  Tilbage til toppen

  1.1 (nuværende Situation mangler bedre titel)

  Vi har gennem mange år og er stadig hovedkontor for SDI og TDI, hvor i gennem vi stor for meget af uddanelsen af dykkere inden for organisationen. Vi er forhandlere af Scubapro SubGear og mange andre mærker, og kan få bestilt mange dele og stumper hjem, hvis der er noget du er særligt intresseret i, som vi ikke normalt markedsfører.

  Vi har over det sidste halve år arbejdet intenst på denne hjemmeside, for at få en portal hvor alle nemt og overskueligt kan sætte sig ind i hvad deres behov er inden for undervisning, dykning og udstyr.

  Tilbage til toppen

  1.2 Historie

  Ocean Dive startede....... Chris du skal skrive!

  Tilbage til toppen

  1.3 Medarbejdere

  Tilbage til toppen


  2. Hvad laver Ocean Dive


  Hos Ocean Dive sætter vi en ære i at kunne lave stort set alt inden for dykning. Vi uddanner nye dykkere og videre uddanner mere erfarne dykkere. Vi sælger udstyr af høj kvalitet og servicerer alt udstyr. Vi arrangerer ture til hele Danmark, og kan hjælpe dig med at lave den type dykning du har lyst til. Vi har aftaler med forskellige både, som hjælper os med at komme ud på dybere vande og til nogle spændende oplevelser.

  Tilbage til toppen

  2.1 Butikken

  Vores butik er placeret på Søndre Fasanvej 47, og dette er vores primære tilholdested. I butikken har vi kontor og værksted i kælderen, samt udstilling og varer på stueetagen, er det herfra vi styrer undervisning, udlejning, planlægning, reperation og salg.

  I butikken vil du altid kunne få god vejledning til din dykning, dit udstyr og din videre uddannelse inden for dykning. Vi kan tilbyde alle kurser fra SDI/TDI, og vi planlægger gerne et kursus der passer med din tidsplan.

  Tilbage til toppen

  2.2 Kurser

  Hos Ocean Dive underviser vi primært inden for SDI/TDI. Vi tilbyder kurser fra Open Water Diver hele vejen til Instructor Trainer og er glade for at hjælpe dig med at finde det kursus, som vil hjælpe dig videre inden for dykning. Vi tilbyder stort set alle vores kurser på alle tider af året, men i de koldere tider er det anbefalet at kunne komme i en tørdragt.

  Vi prøver at digitalisere vores tilmelding så der er mindre praktisk arbejde, vi er derfor begyndt at kræve visse oplysninger givet over nettet. Links til disse informations portaller kan ses på det individuelle kursus' side. 

  Tilbage til toppen

  2.3 Ture

  dyk en masse

  Tilbage til toppen

  2.4 Klub

  Vi har vores egen dykker klub kaldet Ocean Dive Club som giver forskellige gode fordele i vores butik og muligheden for at bruge vores klub lokaler. Som medlem af ODClub for du blandt andet gratis fyldning af flasker, og muligheden for at opbevare dit udstyr hos os. Du kan læse alle fordelene her.

  Tilbage til toppen


  3. Lokaler


  Vi har i og omkring Søndre Fasanvej 47 350 kvadratmeter, som vi bruger til undervisning, klub lokaler, kontor, opbevaring og udstilling.

  Tilbage til toppen

  3.1 Butikken

  I vores butik på Søndre Fasanvej 47, har vi vores vores kontor, lager og udlejning. I butikken arrangerer vi stort set alle vores kurser, ture osv. Vi har i butikken 70 kvadratmeters udstilling, hvor du kan finde alt fra tørdragter til D-ringe. Vi gør altid vores bedste for at rådgive dig til det bedste køb og til at finde dit ideele udstyr.

  Hvis du har spørgsmål til alt inden for dykker verden, vil vi med glæde hjælpe så kom ned og kig forbi.

  Tilbage til toppen

  3.2 Undervisningslokaler

  Lige ved siden af vores butik i nr. 45, har vi udvidet med nye undervisningslokaler. I de nye lokaler har vi fået behagelige rammer til undervisningen med massere af plads, selv med store hold.

  Tilbage til toppen

  3.3 Klub lokaler

  I de samme lokaler som vi har fået vores undervisningslokaler, har vi brugt den resterende plads til at lave et klub område, som kan bruges af Ocean Dive Clubs medlemmer.

  Oven over vores undervisningslokaler, har vi bygget en lille lounge, hvor ODClub medlemmer kan slappe af efter et dyk, og få vendt det seneste dyks oplevelser.

  I kælderen under vores undervisningslokaler, har vi bygget et stort område til opbevaring, som skal bruges af vores klub medlemmmer. I lokalerne kan i skylle jeres udstyr, hænge det op, og lade det blive indtil næste gang du skal ud på en tur. 

  Tilbage til toppen


  4. Dykkersteder


  dyk i hele danmark herfra

  Tilbage til toppen

  4.1 Mest benyttede dykkersteder

  PADI vrag, lynetten, lysekil etc.

  Tilbage til toppen

  4.2 Svømmehal

  Vesterbro svømmehal<Vesterbro Svømmehal>

  Vi har en aftale med Vesterbro Svømmehal, som giver os mulighed for at dykke stort set hver tirsdag aften året rundt. Vi benytter os af dette til både vores Open Water elevers første oplevelser i vandet, og til mere erfarne dykkeres kurser. Desuden bruger vi også hallen til folk der har lyst til at komme ud og svømme lidt omkring, prøve noget nyt udstyr eller måske bare øve sig.

  Vi må komme ind i hallen når som helst, men må først komme i vandet kl. 20. Vi mødes derfor generelt kl. 19 foran hallen eller lidt før i butikken, hvis der skal hentes noget udstyr.

  Du kan kontakte os for at høre hvornår vi har divemastere eller instruktører i hallen, eller hvornår det kan arrangeres.

  Tilbage til toppen

  4.3 eks. på OWD kursus kalender

  sådan plejer det at se ud

  Tilbage til toppen