Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Giv et gavekort

  Kan du ikke finde den helt rigtige gave?! Giv et virtuelt gavekort til den du holder af! Vælg selv beløb

  Vælg beløbet på gavekortet

  DKK 50.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Er du i tvivl om hvor meget eller hvilket udstyr, den glade modtager af gavekortet har, kan du med fordel give dette virtuelle gavekort.

  Gavekortet kan du bruge til at betale eller købe stort set alle produkter/kurser på vores hjemmeside. Når du laver et køb, kan du bruge gavekortet til at betale for det. Er købet mindre end gavekortets beløb, indsættes restbeløbet automatisk på gavekortet. Er købet større end gavekortets beløb, betaler du ganske enkelt restbeløbet i forbindelse med afslutningen på købet.

  BEMÆRK: Selvom der er tale om et virtuelt gavekort, kan du naturligvis indløse det både i forbindelse med køb på hjemmesiden og i butikken.

  Bemærk venligst følgende betingelser for gavekort
  Når du køber et gavekort, bliver der automatisk genereret en unik kode, du skal indtaste i forbindelse med selve betalingsfasen, hvorefter beløbet fratrækkes dit samlede køb. Med mindre prisen på dine varer svarer præcist til beløbet på dit gavekort, vil du enten have penge tilgode på gavekort eller et restbeløb, du skal/kan betale med dit kreditkort. Systemet beregner automatisk dette.

  Misbrug af gavekort, mistet gavekort, dækning & hæftelse.

  • Er beløbet på gavekortet mindre end/op til i alt 3000,- hæfter du selv for eventuelt misbrug.
  • Hvis du mister gavekortet, så kontakt os hurtigst muligt, da vi har informationen til at ligge i systemet og kan hjælpe med at forhindre misbrug.
  • Hvis værdien kan overstige 3.000 kr., eller hvis der er mulighed for automatisk genopladning, hæfter udbyderen som udgangspunkt i tilfælde en andens misbrug. Kun i situationer nævnt i betalingslovens § 62, hæfter brugeren ved misbrug.

  Særlig returret ved gavekort
  Gavekort gælder 3 år fra dato, hvor det er udstedt. Denne frist gælder IKKE hvis gavekortet er købt til en rejse, tur, kursus eller andet arrangement, hvor det fremgår tydeligt, hvilken dag eller i hvilken periode dette udføres og derved datoen for udløb af samme.

  Der gælder almindelig fortrydelsesret 14 dage på gavekortet med mindre datoen for arrangementets udførelse indtræffer før de 14 dage er gået.

  Gavekort kan bruges helt eller delvist i forbindelse med køb på hjemmesiden eller i butikken. Overstiger fakturaens beløb værdien af dit gavekort, betaler du ganske enkelt en eventuel difference via en af de andre betalingsmuligheder. Overstiger værdien af dit gavekort fakturaens samlede sum, så har du penge tilgode på gavekortet til videre køb.

  Du kan få udbetalt et eventuelt restbeløb på gavekortet kontant ved henvendelse til butikken senest 1 år fra udløb af gavekortet.

  Læs mere om virtuelle gavekort hos forbrugerombudsmanden her

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *