You have no items in your shopping cart.

Støvler og sko

Støvler og sko til dykning kan have flere formål. Ved stranddyk går man ofte ud i vandet, før man tager sine finner på. I mange områder kan det være en fordel at have beskyttelse på fødderne, når man går på havbunden. Selv hvis man bare skal gå til havnen eller båden, er det ofte foretrukket at have beskyttelse på fødderne. Bruger man finner med hælrem er det også vigtigt med sko eller støvler. Her er det vigtigt at prøve sko og finner sammen, da der findes mange forskellige typer såler og størrelsen på fodlommen i finnerne varierer. Desuden giver sko og støvler isolation og fås i forskellig tykkelse. Det vigtigste er at skoen passer godt og føles behagelig. 

Neopren sokker bruges til isolation. Hvis man ønsker kuldebeskyttelse og bruger helfodsfinner, kan man med fordel købe en størrelse, hvor der er plads til et par neopren sokker.

Display per page
Sort by

Scubapro Fjord Rock Boots Black

Sko til tørdragter med bløde neopren sokker. *BESTILLINGSVARE*
DKK 499.00 excl tax

Sommap 3mm neopren sokker

3mm neopren sokker fra Sommap med nopret skridsikker bund.
DKK 199.00 excl tax

Scubapro Delta Boots 5.0 (Opdateret 2019 version)

Lækre kvalitetsstøvler fra Scubapro, i 5mm neopren med fleksibel beskyttende gummi sål
DKK 399.00 excl tax

Scubapro Delta Short Boots 3,0m

Kort kvalitetsstøvle fra Scubapro
DKK 349.00 excl tax DKK 289.00 excl tax

Sommap Storm Strandsko

Strandsko fra Sommap som kan bruges til til vandsport samt, at gøre det nemmere at komme i og ud af vandet på fx stenstrande eller eksotiske strande med søpindsvin.
DKK 129.00 excl tax