You have no items in your shopping cart.

Betaling af strandture for ikke-medlemmer

nopgear.quickdescription
Kom med ud om aftenen og lav et hyggeligt dyk sammen andre glade dykkere. Vi kører til dykkersteder i nærheden af Københavnsområdet.. Er du medlem af Ocean Dive Club er stranddyksturene gratis.
Manufacturer: Ocean Dive Explorers ApS
*
*
*
*

OBS: Husk at du både skal betale for turen ved at købe dette produkt, og udfylde denne form, for at tilmeldingen til turen er gældende!

Tilmed ture her (følg vejledning)

Vores fyraftensdyk er for dig som trænger til en stille og rolig tur i vandet under afslappede forhold. Vores erfarne divemasters/instruktører kan guide dig, eller du kan bare dykke med din makker men stadig være sammen med en flok glade dykkertosser :) 

  • Husk at tilføje leje af udstyr i dropdown menuen, hvis du skal bruge det på din tur. 
    Eller se her, hvis du skal bruge noget specifikt: Udstyrsleje

  • Skal du hjem til familien efter dykkerturen, så har vi gjort det muligt, at vi skyller grej for dig. Køb det som tillægsprodukt til 100,- så står vi for alt, og du kan frit køre hjem efter turen. :) Skylning af udstyr


Husk, er du medlem af vores dykkerklub "Ocean Dive Club" er alle guidede stranddyk helt gratis, og afhængig af medlemskabet er udstyrsleje også inkluderet! Så husk at tjekke vores klubpriser og de store rabatter du får, når du skal ud at dykke. 
Medlemskabet kan betale sig hvis du dykker bare en enkelt gang om måneden!

Se medlemskaberne og fordelene her:
Klub medlemskaberne