Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Stormsure Tuff Tape - 8cm x 8cm

  Stormsure 'TUFF Tape' er en meget stærk, klar, selvklæbende, vandtæt tape
  SKU: TUFF
  *
  PRICE BREAKS - The more you buy, the more you save
  Quantity
  5+
  10+
  Price
  DKK 25.00
  DKK 20.00
  DKK 25.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  TUFF Tape er lavet af en tynd, men meget hård, polyurethanfilm med et trykfølsomt klæbemiddel og bagpapir på bagsiden. Det har egenskaber i modsætning til mange andre bånd. Det er vandtæt og lufttæt. Det er meget modstandsdygtigt over for slid og meget vanskeligt at rive eller punktere. Den strækker sig og er elastisk, og den kan modstå både varme og ekstrem kulde uden at miste alle dens nyttige egenskaber. TUFF Tape er meget stærk og kan binde sammen genstande bare ved at strække båndet omkring genstanden og bruge elastikken til at trække stykkerne tæt på plads. Når der påføres TUFF-tape på tøj, gennemgår den regelmæssige vaskemaskinecyklusser uden at blive påvirket.

  ANVENDELSER: Brug TUFF Tape til hurtigt at reparere rifter i vandtæt tøj, flået net og stoffer, oppustelige madrasser, kanoer og RIB'er, telte og markiser, sejl og drager, vadefugle, sprækkede spande og andre plastbeholdere, PVC-gardinsider på lastbiler og lagre.

  ANVISNINGER: Sørg for, at overfladen er ren og tør inden brug. Klip et stykke TUFF-tape til din reparation ved hjælp af en saks af god kvalitet eller et skarpt skalpelblad. Skræl bagpapiret af. Anbring forsigtigt TUFF-båndet direkte oven på skaden. Start ved den ene kant, og tryk båndet gradvist ned for at undgå klemning af luftbobler. Når TUFF-båndet er på plads, gnides det fast med en glat og hård genstand (såsom bagsiden af ​​en ske) for at sikre maksimal vedhæftning til underlaget.

  OBS. Hvis du vil købe mere end 10 stykker, kontakt os via e-mail eller telefon (38337778).

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags
  Customers who bought this item also bought
  Picture of Neoprenplaster 70mm

  Neoprenplaster 70mm

  70 mm neoprenplaster til våddragt reparataion.
  DKK 9.00
  Picture of Epsealon Neoprenlim Sort

  Epsealon Neoprenlim Sort

  Epsealons neoprenlim er perfekt til alt fra småreperationer af små neglemærker til de mere krævende reperationer. Et must-have for alle undervandsjægere!
  DKK 59.00
  Picture of Stormsure Reparationssæt til støvler, sko og waders

  Stormsure Reparationssæt til støvler, sko og waders

  Stormsures reparationssæt er en alt-i-et-pakke til gør-det-selv pigen, og pakken indeholder omhyggeligt udvalgt indhold, der gør det nemt for dig at foretage en pålidelig og langtidsholdbar reparation af dit udstyr.
  DKK 79.00
  Picture of Stormsure Reparationssæt til tørdragter

  Stormsure Reparationssæt til tørdragter

  Stormsures reparationssæt er en alt-i-et-pakke til gør-det-selv pigen, og pakken indeholder omhyggeligt udvalgt indhold, der gør det nemt for dig at foretage en pålidelig og langtidsholdbar reparation af dit udstyr.
  DKK 89.00