Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Stormsure Reparationssæt til Bil Soft Top tag & Cabriolet

  Stormsures reparationssæt er en alt-i-et-pakke til gør-det-selv pigen, og pakken indeholder omhyggeligt udvalgt indhold, der gør det nemt for dig at foretage en pålidelig og langtidsholdbar reparation af dit udstyr.
  SKU: RKROOF
  DKK 79.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Stormsure lim- og reparationssæt til Bil Soft Top tag & Cabriolet

  Pakke inkluderer:

  1 x 5g tube af Stormsure Flexible Repair Adhesive

  2 x 75mm TUFF Tape Repair Patches

  1 x 15cm TUFF Tape Repair Strip

  ANVISNINGER

  Ved en hurtig reparation af punkteringer og spaltninger på flade overflader så skal du rengøre overfladen med sprit eller acetone (tjek selv at dit materiale kan modstå den pågældende rensning) og lægge et TUFF-tape plaster eller strimmel direkte på skaden. Gnid med en glat, hård genstand mod tapens overflade for at sikre den bedste vedhæftning og mindst luft under plasteret. For skader i akavede eller vanskelige områder, skal du rengøre det beskadigede område på samme måde som ovenstående; derefter påfører du Stormsure Fleksibel reparationslim direkte på skaden og efterlader et overskud på 5 mm, der overlapper det. Da denne fleksible lim har en tendens til at løbe lidt, så anbefaler vi at du forsøger at lade det beskadigede område ligge så fladt som muligt. Efter påføring af limen skal du lade det hærde i 10-12, og gerne 24, timer før det er fast og klar til brug igen. Du kan med fordel anvende lidt malertape som mur / blokering i den retning som dit materiale hælder for at undgå at den fleksible lim løber afsted uhensigtsmæssigt.

  TIPS

  Bland evt. den fleksible lim med Stormcure Accelerator for at reducere hærdetiden til ca. 1 time. Sørg for, at der ikke er luft tilbage i røret, før du sætter hætten på igen. Opbevar delvis brugte rør i en fryser.

  NOTE OM VALG AF PRODUKT!

  Der er forskellige lapper og lim i pakkerne i forhold til det udstyr som skal repareres, så derfor har vi mange forskellige pakker. Er du i tvivl, så skal du endelig kontakte vores kundeservice for mere information.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags