Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Snorkelpakke - SØLV

  Producent: Scubapro
  Den perfekte pakke til snorkling eller dykning til begynderen på et budget, der vil have godt udstyr til billig penge
  *
  *
  *
  *
  Før pris: DKK 1006,00
  DKK 799,00
  i h

  Snorkel pakken indeholder følgende:

  Maske

  Scubapro ECCO masken er en god kvalitets maske med godt udsyn til snorkling eller dykning. Den har en lav volumen så den er ned at tømme for vand, og har desuden en komfortabelt silikone skørt.

  Snorkel

  Scubapro Escape snorklen er en rigtig god komfortabel kvalitets snorkel. Den har en bølgebryder i toppen der minimerer vand i snorklen, et høj luftflow for ubesværet vejrtrækning samt en ventil i bunden der gør det super nemt at tømme snorklen for vand. Snorkelen har desuden en ultra komfortabelt regulator-style mundstykke og en praktisk quick-clip til at sætte den fast på masken.

  Finner

  Scubapro Jet Club er en lækker letvægts fuldfodsfinne hvor du ikke behøver bruge neopren støvler, og som er perfekt til at tage med på rejser. Finnen har en behagelig ergonomisk fodlomme, og imponerende power fra hvert finne spark.
  OBS. Vi anbefaler generelt at tage en finne der er lidt mindre i størrelse end man bruger i skostørrelse, da det er vigtigt at finderne sidder godt til, for at undgå at de glider af. Hvis man f.eks. normalt bruger str, 39-40 i sko anbefaler vi at tage en S / 38-39.

  Antidug

  Scubapro Scuba Clear er din bedste ven når du skal ud og snorkle eller dykke. Sprøjt en lille smule i masken og gnub det godt rundt, skyl masken en enkelt gang og så undgår du at masken dugger til, og giver dig et helt klart udsyn.

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *
  Produkt tags