Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Snorkelpakke - PREMIUM

  Manufacturer: Scubapro
  Den bedste pakke til snorkling eller dykning på alle niveauer. Denne pakke indeholder noget af det fedste udstyr der findes, men til en super skarp pris!
  *
  *
  *
  *
  *
  Old price: DKK 2833.00
  DKK 2499.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Snorkel pakken indeholder følgende:

  Maske

  Du kan frit vælge mellem Scubapro Spectra eller Scubapro Twin Trufit:

  Scubapro Spectra masken er blandt de lækreste masker på markedet. Dual linse designet giver en lav volumen der sikrer hurtig tømning og udligning, og et bredt klart synsfelt med Scubapro's Ultra Clear linser. Masken gennemgår desuden en speciel farvnings proces der får den til at se ekstra lækker ud. Masken fås også i mirror udgave der er perfekt til snorkling og undervands jagt.

  Scubapro Synergy Twin Trufit masken er designet med Scubapro's anden generation Trufit teknologi der, istedet for at bruge et skørt af uniform tykkelse, har et skørt med 2 tykkelser der sikrer den aller bedste pasform og komfort. Dual linse designet giver desuden en lav volumen og et bredt klart synsfelt med Scubapro's Ultra Clear linser. Masken fås også i mirror udgave der er perfekt til snorkling og undervands jagt. Udgaven i Sort/Sort med sort skørt kommer monteret med en Sort tekst/Sort stof Comfort Strap.

  Comfort Strap, maske rem

  Scubapro Comfort Strap er en super komfortabel maske rem i elastisk stof som man kender det fra skibriller. En Comfort strap er enormt behagelig for alle, og er især et must-have for folk med længere hår, da den normale silikone rem nemt filtrer sig ind i håret. Scubapro's Comfort strap monteres super nemt med 2 klik.

  Snorkel

  Scubapro Spectra snorklen er en rigtig god komfortabel kvalitets snorkel. Den har en bølgebryder i toppen der minimerer vand i snorklen, et høj luftflow for ubesværet vejrtrækning samt en ventil i bunden der gør det super nemt at tømme snorklen for vand. Snorkelen har desuden en ultra komfortabelt regulator-style mundstykke og en praktisk quick-clip til at sætte den fast på masken.

  Finner

  Scubapro Seawing Nova finnerne er en multi testvindende finne der 2 gange har vundet Scubalabs Tester's Choice samt reddot award for design. Seawing Nova finnen er baseret på nytænkende design der gør den til en af de bedste og mest populære finner. Seawing Nova leverer kraften, accelerationen og manøvrerbarheden af et finneblad med komforten og effektiviteten af en delt finne. Kombination af klassisk SCUBAPRO-finne-teknologi med de nyeste innovationer inden for hydrodynamisk design, gør at dykkere vil få svært ved at finde en finne der er mere behagelig at have på eller sjov at sparke, når man boltrer sig under vandet.

  Støvler

  Scubapro Delta Boot 5.0 er en komfortabel og holdbar 5mm neopren støvle, til brug i både kolde og varme vande. Støvlen har en skridsikker sål, samt slidbeskyttelse for at sikre en lang levetid. Støvlen kan bruges sammen med Go Sport finnen, eller alene hvis man skal gå/snorkle hvor der er skarpe sten og koraler.

  Beach bag

  Scubapro Beach Bag er en god kvalitets taske, der er designet til at opbevare og transportere dit snorkelsæt nemt og bekvemt, samt ekstra opbevaringsrum til nøgler, pung, osv.

  Antidug

  Scubapro Scuba Clear er din bedste ven når du skal ud og snorkle eller dykke. Sprøjt en lille smule i masken og gnub det godt rundt, skyl masken en enkelt gang og så undgår du at masken dugger til, og giver dig et helt klart udsyn.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags