Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Snorkelpakke - GULD med hælremsfinner og støvler

  Manufacturer: Scubapro
  Den perfekte pakke til snorkling eller dykning i alle niveauer, til dig der vil have en fuld pakke med godt kvalitets udstyr, men til billig penge
  *
  *
  *
  *
  Old price: DKK 2254.00
  DKK 1799.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Snorkel pakken indeholder følgende:

  Maske

  Scubapro Zoom masken er en super lækker maske der tilpasser sig ansigtet enormt godt med dens bløde silikone skørt, og den passer derfor langt de fleste ansigtsformer rigtig godt. Masken har en lav volumen og kan derfor let tømmes og trykudligninges under et dyk. Masken har desuden Ultra Clear linser der giver et fantastisk udsyn, og den har mulighed for montering af Comfort Strap.

  Masken har desuden en feature så du nemt og hurtigt, og uden brug af værktøj, kan skifte glas i masken til styrkeglas, både med og uden læsefelt hvis det skulle være eller blive relevant.

  Snorkel

  Scubapro Escape snorklen er en rigtig god komfortabel kvalitets snorkel. Den har en bølgebryder i toppen der minimerer vand i snorklen, et høj luftflow for ubesværet vejrtrækning samt en ventil i bunden der gør det super nemt at tømme snorklen for vand. Snorkelen har desuden en ultra komfortabelt regulator-style mundstykke og en praktisk quick-clip til at sætte den fast på masken.

  Finner

  Scubapro Go Sport finnerne er en testvindende finne der i 2019 vandt Scubalabs Tester's Choice. Go Sport finnen er baseret på den originale Go finne der også vandt Tester's Choice i 2017. Go sport finnen  er bare designet til at blive brugt med neopren støvler i stedet for barfodet, som flere design forbedringer, og det er derfor ingen overraskelse af Go Sport finnen er en super lækker letvægtsfinne til snorkling, dykning og rejse. Finnerne er små nok til at passe i carry-on baggage, men effektiv power i vandet. Finnen er som sagt lavet til at blive brugt med neopren støvler, som også er inkluderet i pakken.

  Støvler

  Scubapro Delta Boot 5.0 er en komfortabel og holdbar 5mm neopren støvle, til brug i både kolde og varme vande. Støvlen har en skridsikker sål, samt slidbeskyttelse for at sikre en lang levetid. Støvlen kan bruges sammen med Go Sport finnen, eller alene hvis man skal gå/snorkle hvor der er skarpe sten og koraler.

  Beach bag

  Scubapro Beach Bag er en god kvalitets taske, der er designet til at opbevare og transportere dit snorkelsæt nemt og bekvemt, samt ekstra opbevaringsrum til nøgler, pung, osv.

  Antidug

  Scubapro Scuba Clear er din bedste ven når du skal ud og snorkle eller dykke. Sprøjt en lille smule i masken og gnub det godt rundt, skyl masken en enkelt gang og så undgår du at masken dugger til, og giver dig et helt klart udsyn.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags