Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Snorkelpakke - GULD med fuldfodsfinner

  Producent: Scubapro
  Den perfekte pakke til snorkling eller dykning, til dig der vil have en fuld pakke med godt kvalitets udstyr, men til billig penge
  *
  *
  *
  Før pris: DKK 1605,00
  DKK 1299,00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Snorkel pakken indeholder følgende:

  Maske

  Scubapro Zoom masken er en super lækker maske der tilpasser sig ansigtet enormt godt med dens bløde silikone skørt, og den passer derfor langt de fleste ansigtsformer rigtig godt. Masken har en lav volumen og kan derfor let tømmes og trykudligninges under et dyk. Masken har desuden Ultra Clear linser der giver et fantastisk udsyn, og den har mulighed for montering af Comfort Strap.

  Masken har desuden en feature så du nemt og hurtigt, og uden brug af værktøj, kan skifte glas i masken til styrkeglas, både med og uden læsefelt hvis det skulle være eller blive relevant.

  Snorkel

  Scubapro Escape snorklen er en rigtig god komfortabel kvalitets snorkel. Den har en bølgebryder i toppen der minimerer vand i snorklen, et høj luftflow for ubesværet vejrtrækning samt en ventil i bunden der gør det super nemt at tømme snorklen for vand. Snorkelen har desuden en ultra komfortabelt regulator-style mundstykke og en praktisk quick-clip til at sætte den fast på masken.

  Finner

  Scubapro Go finnerne er en testvindende finne der i 2017 vandt Scubalabs Tester's Choice. Det er derfor ingen overraskelse af Go finnen er en super lækker letvægtsfinne til snorkling, dykning og rejse, der kombinerer pasforms fordelene af en hælremsfinne med komforten og barfods friheden som en barfodsfinne. Finnerne er små nok til at passe i carry-on baggage, men effektiv power i vandet. Finnen er lavet til at blive brugt barfodet, men kan også bruges med en neopren sok.

  Beach bag

  Scubapro Beach Bag er en god kvalitets taske, der er designet til at opbevare og transportere dit snorkelsæt nemt og bekvemt, samt ekstra opbevaringsrum til nøgler, pung, osv.

  Antidug

  Scubapro Scuba Clear er din bedste ven når du skal ud og snorkle eller dykke. Sprøjt en lille smule i masken og gnub det godt rundt, skyl masken en enkelt gang og så undgår du at masken dugger til, og giver dig et helt klart udsyn.

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *
  Produkt tags