Du har ingen varer i din varekurv.

Skriveredskaber til Brug Under Vand

Skriveredskaber til brug under vandet kommer i flere forskellige former, som gør dem belejlige til forskellige formål. De to mest typiske er en buet plastik plade, der spændes på armen, og et større firkantet stykke, der minder om et stykke papir, der skal i lommen eller sætte fast på BCD-vesten. Den der spændes på armen har en blyantholder med, der gør at blyanten altid er tæt på og ikke bliver væk. Den er altså let tilgængelig og du har også hurtigt frie hænder efter brug. Den løse plade er ofte større og giver dig mere plads at arbejde på. Den er lettere at dele, hvis ens dykkerkammerat også skal bruge den. 

Undervandet kan man som udgangspunkt kun kommunikere med hænderne. Men med skriveredskaber kan man kommunikere mere komplicerede ting under vandet, da man kan skrive beskeder til hinanden. Men kan også få lov at tage noter til dykket. Hvad har vi set, dybder, iltforbrug, tidspunkter eller hvad man nu kunne tænke sig at huske efter et dyk. Du kan også tage en liste med ned, hvis der er noget, du skal huske. Som instruktør er det rart at kunne tage noter til sine elever. Skriveredskaberne er også meget brugbare, hvis man skal kortlægge et dykkersted, et vrag eller en grotte. 

Display per page
Sort by

OMS 12 stk. Blyanter til Wetnotes

OMS 12 stk. Blyanter til Wetnotes
DKK 79,00 eks. moms

OMS Blyant Til Wetnotes

OMS Blyant Til Wetnotes
DKK 10,00 eks. moms

OMS Ekstra Papir til Wetnotes

OMS Ekstra Papir til Wetnotes
DKK 99,00 eks. moms

OMS Grafit Pen

OMS Grafit pen
DKK 15,00 eks. moms

OMS Wetnotes

OMS Wetnotes
DKK 249,00 eks. moms

OMS Wrist Slate

OMS Wrist Slate
DKK 129,00 eks. moms

Polaris Slate 3pcs

Plader og blyant der kan bruges under et dyk
DKK 129,00 eks. moms DKK 99,00 eks. moms

Polaris Wet Notes 45 Sider

Notesbog med tilhørende blyant til undervands brug. Aldrig har det været nemmere at tage noter under vandet! Måler 18x11.5 cm.
Fra DKK 39,20 eks. moms