Du har ingen varer i din varekurv.

Sidemount

Er du til sidemount dykning, så har vi et udsøgt udvalg af enestående sidemount muligheder. Vi er bl.a. Scandinaviens eneste forhandler af Razor Sidemount systemet. Vi sælger hele sæt og dele ved siden af så du kan få lige det setup du ønsker. Som Scandinaviens eneste forhandler af Razor grej kan vi også tilbyde kurser i brugen af netop dette system.

Hvad er sidemount dykning?

Sidemount dykning er dykning med flasken eller flaskerne monteret på siden med et harness i stedet for på ryggen med en BCD. Dette giver dig muligheden for at lave mere tekniske dyk som grottedyk og have flere falsker med ned, end blot den almindelig flaske på ryggen af din BCD. Sidemount dykning giver dig også en bedre position i vandet og større mulighed for at manøvrere. Kunne du tænke dig at blive certificeret SDI Sidemountdykker så kan du læse mere om kurset her: https://www.oceandive.dk/sdi-sidemount

Display per page
Sort by

Razor Drypack

Vandtæt og holdbar med komfortable stropper, som gør at Razor Drypacken kan bæres som en rygsæk.
DKK 799,00 eks. moms

Razor Break Away Connector uden clip

Razors revolutionerende breakaway connector, som med sit unikke design gør det nemt at få sin regulator i en "Out of Gas" Situation.
DKK 129,00 eks. moms

Razor Break Away Connector med SS Clip

Razors revolutionerende breakaway connector, som med sit unikke design gør det nemt at få sin regulator i en "Out of Gas" Situation.
DKK 179,00 eks. moms

Razor Bungee Mount Kit Komplet

Få en ekstra Side Mount Bungee til din ekspanderbare pose.
DKK 399,00 eks. moms

Razor EezyCut Line Cutter

EezyCut er blevet specielt fremstillet for at tilfredsstille de enorme krav som dykkere, bjergbestigere, ekstremsportudøvere og rednings-folk stiller. Et værktøj som kan skære hurtigt, nemt og sikkert.
DKK 299,00 eks. moms

Razor Hand Mount til lygte

Razor hand mount systemet fungerer til de fleste modeller og mærker af lygter også canister lygter.
DKK 449,00 eks. moms