You have no items in your shopping cart.

Sidemount

Er du til sidemount dykning, så har vi et udsøgt udvalg af enestående sidemount muligheder. Vi er bl.a. Scandinaviens eneste forhandler af Razor Sidemount systemet. Vi sælger hele sæt og dele ved siden af så du kan få lige det setup du ønsker. Som Scandinaviens eneste forhandler af Razor grej kan vi også tilbyde kurser i brugen af netop dette system.

Hvad er sidemount dykning?

Sidemount dykning er dykning med flasken eller flaskerne monteret på siden med et harness i stedet for på ryggen med en BCD. Dette giver dig muligheden for at lave mere tekniske dyk som grottedyk og have flere falsker med ned, end blot den almindelig flaske på ryggen af din BCD. Sidemount dykning giver dig også en bedre position i vandet og større mulighed for at manøvrere. Kunne du tænke dig at blive certificeret SDI Sidemountdykker så kan du læse mere om kurset her: https://www.oceandive.dk/sdi-sidemount

Display per page
Sort by

Razor Side Mount System 2.5 Komplet - Basic Edition

Den basale version af Razors Sidemount System.
DKK 5599.00 excl tax

Razor Side Mount System 2.5 Komplet - Standard Edition

Standard versionen af Razors Sidemount System.
DKK 6399.00 excl tax

Razor Side Mount System 2.5 Komplet - Black Edition

Den ultimative udgave af Razors Sidemount System.
DKK 6999.00 excl tax

Razor Drypack

Vandtæt og holdbar med komfortable stropper, som gør at Razor Drypacken kan bæres som en rygsæk.
DKK 799.00 excl tax

Razor Break Away Connector uden clip

Razors revolutionerende breakaway connector, som med sit unikke design gør det nemt at få sin regulator i en "Out of Gas" Situation.
DKK 129.00 excl tax

Razor Break Away Connector med SS Clip

Razors revolutionerende breakaway connector, som med sit unikke design gør det nemt at få sin regulator i en "Out of Gas" Situation.
DKK 179.00 excl tax