Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Forsendelse og Returvarer

  Levering:
  Vi leverer normalt samme dag, vi registrerer din indbetaling.
  Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
  Alle ordrer leveres fremover som postpakker via PostDanmark og kan følges i deres Track&Trace system.
  Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.

  Fragtpriser:
  Alle indenlandske ordrer (DK) tillægges mindst 50,00 DKK til dækning af fragtudgifterne til PostDanmark.
  Ocean Dive Europe anvender Postens erhvervspakker.
  Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos UPS. Disse takster er ikke inkluderet i servicen på siden, så vi kontakter dig for pris og leveringstid.

  Returret:
  Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret.

  Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage som medfulgte, må ikke være brudt. Tøj/dragter skal returneres med eventuelle hængemærker.
  Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet samme dag vi modtager dine returvarer. Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig. 

  Ved forbrugsstoffer, herunder forståes batterier, cd, bøger, manualer og lign, bortfalder fortrydelsesretten, hvis forseglingen har været brudt. 

  På specielt fremstillet udstyr eller særlige bestillingsvarer, herunder målsyede dragter, eller udstyr fremstillet specielt til dig som kunde, ydes der ingen returret. 

  Andre gældende betingelser og undtagelser i din returret. 
  I henhold lov om forbrugerkøb, er der som udgangspunkt ikke returret på følgende produkter/kategorier, såfremt det fremgår klart hvilken dato arrangementet foreligger.

  Kurser; Ture; Rejser; Udlejning; 

  Særlige betingelser ved kurser

  • Ved afmelding senest 1 måned inden kursusstart: 75% af kursusafgiften refunderes
  • Ved afmelding senest 2 uger inden kursusstart: 50% af kursusafgiften refunderes
  • Ved afmelding mindre end 2 uger inden kursusstart: Kursusafgiften refunderes ikke
  • Ved hel eller delvis udeblivelse fra kursus: Kursusafgiften refunderes ikke
  • Ved returnering af undervisningsmaterialer gælder samme regler som ved køb af andre fysiske varer i forretningen.

   Der kan tegnes en forsikring på 10 % af kursets pris. Forsikringen betyder at du kan flytte kurset til et andet kursus på en senere eller tidligere dato (dog senest 12 mdr. frem) hvor der er plads, du kan dog kun flytte kurset eller dele af kurset én gang pr. tegnet forsikring. En evt. prisforskel skal betales hvis kurset er dyrere men udbetales ikke hvis kurset er billigere. Pengene kan ikke betales retur på baggrund af forsikringen. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig kurset.

  Særlig returret ved ture

  • Ved afmelding senest 1 måned inden turdato, refunderes 100% af den samlede/endelige tur & udlejningspris, eventuel forplejning refunderes 100%.
  • Ved afmelding senest 2 uger inden turdato, refunderes 50% af den samlede/endelige tur & udlejningspris, eventuel forplejning refunderes 100%.
  • Ved afmelding mindre end 1 uge før turdato, sker der ingen refundering.

  Særlig returret ved rejser
  Der forståes her et arrangement af mere end en dags varighed. Det er ikke muligt at flytte eller få refunderet penge indbetalt i forbindelse med en rejse. Tegn eventuelt en afbestillings- og rejseforsikring via os, eller tjek med dit nuværende forsikringsselskab for dine muligheder og betingelser. 

  Særlig returret ved udlejning

  • Ved afmelding senest 1 måned inden udlejningsdato, refunderes 100% af den samlede udlejningspris
  • Ved afmelding senest 2 uger inden udlejningsdato, refunderes 50% af den samlede udlejningspris
  • Ved afmelding mindre end 1 uge før turdato, sker der ingen refundering.

  Særlig returret ved gavekort
  Gavekort gælder 3 år fra dato, hvor det er udstedt. Denne frist gælder IKKE hvis gavekortet er købt til en rejse, tur, kursus eller andet arrangement, hvor det fremgår tydeligt, hvilken dag eller i hvilken periode dette udføres og derved datoen for udløb af samme. 

  Der gælder almindelig fortrydelsesret 14 dage på gavekortet med mindre datoen for arrangementets udførelse indtræffer før de 14 dage er gået. 

  Gavekort kan bruges helt eller delvist i forbindelse med køb på hjemmesiden eller i butikken. Overstiger fakturaens beløb værdien af dit gavekort, betaler du ganske enkelt en eventuel difference via en af de andre betalingsmuligheder. Overstiger værdien af dit gavekort fakturaens samlede sum, så har du penge tilgode på gavekortet til videre køb. 

  Du kan få udbetalt et eventuelt restbeløb på gavekortet kontant ved henvendelse til butikken senest 1 år fra udløb af gavekortet. 

  Penge retur ved brug af din fortrydelsesret

  Det letter vores ekspedition, hvis du udover en kopi af faktura og ordrenummer, samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:

  Bankens navn
  Registreringsnummer (4 cifre)
  Kontonummer (10 cifre)
  Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.
  Desuden vil en kopi af faktura ligeledes være en hjælp. 

  Link til Forbrugerombudsmanden: 
  Læs forbruger- og konkurrencestyrelsens retningslinier her

  Reklamation og garanti:
  Der ydes 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl på alle produkter. Betingelsen for at benytte sin reklamationsret er naturligvis at fejlen, manglen, skaden eller lign IKKE er opstået som følge af fejlagtigt brug eller som følge af skadeforvoldende adfærd. 

  I forbindelse med en reklamationssag kan du derfor enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller et afslag i prisen. 
  Ocean Dive Europe ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
  Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes efter aftale med kunden.