Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Seac Sub Finner - blade i polymer til Motus Finner

  Manufacturer: Seac Sub
  Løse finneblade i specialdesignet polymer til Seac Sub Motus, så du kan skifte blade hvis de er gået i stykker eller du ønsker at opgradere til carbon. OBS PRISEN ER FOR ET BLAD!
  SKU: Seac_73-17N
  *
  Old price: DKK 229.00
  DKK 199.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  SEACSubs nye MOTUS Finner er designet til uvjagt og til rekreativ dykning. MOTUS finneblade er lavet i en special polymer og i et innovativt design design, der forstærker fleksibilitet og ydeevne. 

  Disse finneblade i polymer har en god balance mellem fart og ydeevne, så de kan bruges både af kvinder og mænd, der ønsker at dyrke undervandsjagt. Seac Motus bladene er specialdesignet til at være komfortable at bruge og til at holde igennem flere sæsoner.

  SeacSub motus bladene er nemme at skifte og at bruge sammen med Motus fodlommerne, og du kan selv nemt skifte et blad der eventuelt er gået i stykker, eller måske du ønsker at skifte til en anden farve. Sidst men ikke mindst passer SeacSub Motus Polymer bladene samme fodlommer som Motus carbon blade, så du kan også opgradere til et sæt carbonfinner til undervandsjagt.

  Bredde: 220 mm
  Lang:
  47 48: 916 mm
  45 46: 903 mm
  43 44: 890 mm
  41 42: 875 mm
  39 40: 861 mm
  36 38. 847 mm

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Customers who bought this item also bought
  Picture of Freesub Elastikker til harpun

  Freesub Elastikker til harpun

  Freesub elastik til din harpun som enten kan bruges som reservedel eller til at give mere slagkraft afhængig af størrelse og diameter.
  DKK 149.00
  Picture of Epsealon Shock Absorber m. snap clip

  Epsealon Shock Absorber m. snap clip

  Shock absorber til din harpun fra Epsealon som strammer linen og får den til at ligge rigtig på harpunen samt at mindske rekyllet.
  DKK 69.00