Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Scubapro MK25 EVO/S620Ti

  Producent: Scubapro
  Scubapros absolut top of the line 1. trin med en af deres mest kompakte og pålidelige 2. trin. En samlet pakke der sikrer dig optimal dykning uanset vejr, temperatur og andre forhold.
  SKU: 12620300
  Før pris: DKK 5599,00
  DKK 3999,00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Scubapro MK25 EVO Regulator

  Top-of-the-line balanceret stempel første trin

  Scubapros MK25 er det absolut allerbedste fra Scubapro. Et stempel første trin som benytter sig af al Scubapros teknologi til at skabe den bedste og mest stabile regulator i hele Scubapros serie. MK25s stempel er konstrueret med et silikone lag uden om for at forhindre fastfrysning af selve stemplet og er designet til at afgive al sin kulde uden nogen risiko for frysning og dermed er du sikret god dykning selv under de koldeste temperaturer. Scubapros MK25 balancerede stempel giver også et stort luftflow, uanset flasktryk. MK25'erens balancerede stempel har også en utrolig kort respons tid, mellem dit behov for luft og den faktiske levering. Scubapro MK25 har 5 mellemtryk porte på en drejestol, som giver dig frihed til at placere regulatorer og præcis som du vil have dem og bevæge dig med det præcis som du lyster. Derudover har MK25 2 højtryksudgange, der sidder modsat hinanden for at give mere frihed mht. placering af dit manometer.

  Scubapro S620Ti - 2. Trin

  En forbedring af det gode

  Med forbedringer og videreudviklinger er Det nye S620Ti 2. trin fra Scubapro en liga over dens forgænger S600. Opgraderet med state-of-the-art design, mindre og lettere og med en mere imporende performance. Åndedrætsmodstanden er blevet formindsket med hele 37% som resulterer i et endnu bedre airflow under alle dykkerforhold. Med en fuld titanium inlet tube, som er ultra let og en stor purge knap forbedres vandcirkulationen markant og med forbedrede bobbel-udstødningsrør undgår du at få luftbobler i dit synsfelt, mens du dykker. Virker under alle temperaturer, under alle forhold i alle positioner under vandet og er en fornøjelse at dykke med.

  Specifikationer

  • Luftbalanceret ventil gør åndingmodstanden minimal uanset dybde
  • Standhaft konstruktion i forstærket technopolymer
  • Benytter S600 membranen med i en mindre pakke for maksimal åndedræts sensitivitet
  • Brugerkontrol inkluderer pre-dive-dive funktion og venturi-ventil
  • Ny udstødning forhindre luftboblerne fra at komme ind i dit synsfelt
  • Super flow slangen er større end-normalt for at sikre det bedste luft-flow
  • Ultra komfortabelt ortodontisk mundstykke
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *