Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Scubapro MK25 EVO/A700 Carbon Black Tech/R195 Octopus - Regulatorsæt

  Manufacturer: Scubapro
  Det absolut bedste regulatorsæt fra Scubapro med ekstra slidstyrke fra en ekstrem stærk carbon legering, som også giver noget stil.
  SKU: 12770995
  Old price: DKK 8499.00
  DKK 7499.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Det bedste regulatorsæt fra Scubapro med stil og ekstra slidstyrke.

  Scubapros absolutte topmodeller er her samlet i et regulatorsæt som fokuserer på stort airflow og høj kvalitet i både materialer, teknologi og pålidelighed og så i deres carbon legering som giver dig ekstra slidstyrke og stil.

  A700 Black Tech andet trin

  Scubapros A700 har indbygget åndingsmodstandskontrol, dette giver mulighed for at tilpasse din åndedræts arbejde præcis som du ønsker. Med en indbygget justerbar venturi kontrol, forhindres freeflow i overfladen, mens dit åndedræt gøres lettere under selve dykket. Med lange luftudgange bliver mange bobler fjernet fra dit umiddelbare synsfelt, og gør ting som undervandsfotografi og sightseeing lettere.

  MK25 EVO BLack Tech - Top-of-the-line balanceret stempel første trin

  Det allerbedste fra Scubapro. Dette balancerede stempel første trin er den bedste og mest stabile regulator i Scubapros serie. MK25s stempel er konstrueret med et silikone lag for at forhindre fastfrysning. Scubapros MK25 balancerede stempel giver også stort luftflow, uanset dit flasketryk. Dette balancerede stempel har også en utrolig kort respons tid, mellem dit behov for luft og den faktiske levering. Scubapro MK25 har 5 mellemtryk udgange på en drejelig stol, der giver frihed til at placere regulatorer præcis som du vil have dem. Derudover har MK25 2 højtryksudgange der sidder modsat hinanden for frihed med placering af dit manometer.

  R195 Octopus

  R195'er er en enorm pålidelig octopus, som er en videre udvikling af dens forgænger R190, som var kendt for det samme. Her er den blevet opdateret og lavet med moderne materialer og teknikker, som gør at den performer endnu bedre. Det er en klassisk downstream ventil med en stor membran og en helt klassisk purge knap, som er nem at finde.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags