Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Scubapro MK2 EVO/R195/R095 Octopus- Regulatorsæt

  Manufacturer: Scubapro
  Prisvenlig og alsidighed er essensen i dette regulatorsæt. Billigt, simpelt og nemt at bruge og kan dykkes med i både varme og kolde vande.
  SKU: 12118900
  DKK 2799.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Scubapro MK2 Evo 1. trin

  Den perfekte regulator for dykkere som godt kan lide og holde deres dykning enkel og sjov. MK2 Evo er den eneste downstream stempel regulator med interne komponenter specifikt designet til at modstå forfrysning under ekstremt koldt vand. Du kan derfor forvente 1. klasses vejrtrækningsegenskaber uanset om du dykker et flot rev i Caribien eller et koldt ferskvandsdyk med vrag. Et fantastisk setup til nye dykkere såvel som veteraner som ønske et nemt og billigt sæt der er pålideligt og funktionelt under alle forhold.

  Scubapro R195 2. trin

  Scubapro R195 er et moderne 2. trin der kombinere klassisk downstreamventil med en stor membran og purge knap. Også udstyret med en VIVA-ventil for nem vejretrækning uanset dybde.

  Scubapro R095 - Octopus

  Konstrueret så simpel og pålidelig som mulig er her en octopus som gør lige nøjagtig hvad den skal. Fungere upåklageigt uden smart ekstra udstyr som for nogen kan være mere besværgeligt end gavn. Nem at vedligeholde og kendt for at være markedet billigeste og mest funktionsdygtige.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags