Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Scubapro MK17 S600

  Producent: Scubapro
  Høj kvalitet med mulighed for brug under alle omstændigheder
  *
  DKK 2799,00
  i h

  Høj kvalitet med mulighed for brug under alle omstændigheder

  I denne pakke får du en af Scubapros bedste andet trin og et andet trin der er perfekt til brug i koldere omstændigheder, samtidig med at leve op til Scubapros sædvanlige høje standard.

  Høj kvalitets andet trin med fokus på performance og ånde lethed

  Scubapros S600 model er bygget med airflow og ånde lethed som første, anden og tredje prioritet. Med et design centreret omkring performance og fornemmelse, er dette blandt det ypperligste Scubapro har at byde på.

  Med indbygget modstands justering kan du få præcis det åndedræt du gerne vil have under dykket, desuden er der indbygget og justerbar venturi kontrol, for lettere og hurtige luft forsyning og sikkerhed mod freeflow.

  Bygget i solidt plastic og krom overtrukket messing er S600 et solidt og sikkert andet trin, selv i kolde omstændigheder.

  Med en front bygget i to solide dele, beskyttes andet trinnets indre mekanismer mod slag eller lignende.

  Balanceret membran første trin

  Scubapros MK17 model er et membran første trin med en balanceret luftstrømsmembran, der giver et godt konstant flow uanset dybde. MK17 er bygget til at til brug i barske omgivelser, med ekstra frost sikringer og ekstra isolering mod snavs.

  Designet til at komme effektivt af med sin kulde uden at fryse til, gør denne regulator god til de danske kolde vande. MK17 er lavet i høj kvalitets krom overtrukket messing, der forhindre syreskade og rust.

  MK17 har 2 højtryksudgange placeret modsat hinanden, for at manometre kan placeres efter brugerens præferencer. MK11 har 4 mellemtryk udgange der giver frihed for placeringen af din primære luftkilde og octopus.

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *
  Produkt tags
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Billede af Scubapro S600 2. trin

  Scubapro S600 2. trin

  Høj kvalitets andet trin med fokus på performance og ånde lethed
  DKK 1899,00
  Close