Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Scubapro Hydros Pro BCD

  Manufacturer: Scubapro
  Den ultimative BCD fra Scubapro. Udført i ekstrem gode materialer, fuld af innovation og nytænkende designs. En BCD for resten af livet.
  SKU: 21730200
  Old price: DKK 5617.00
  DKK 4849.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  En BCD for livet

  Scubapros HYDROS PRO BCD er et ægte gennembrud indenfor komfort, brugervenlighed og personlig tilpasning. Med kombinationen af formbar Monprene®, en justerbar pasform og mange fastgørelsespunkter, hvor man fx kan fastgøre sin kniv eller lygte, får man verdens mest justerbare og behagelige BCD nogensinde.

  HYDROS PRO'en inkluderer både "Trav-Tek" stropper og et integreret vægtsystem. Som hurtig kan omskiftes ved hjælpe af en clip. På den måde kan du omdanne den fra en BCD-sele til en fuldt integreret BCD-vægtsystem. Nu behøver du kun en BCD til lokal dykning og dykkerrejser! BCD'ens kompakte design inkluderer også en rejse-rygsæk med plads til hele dit dykker-sæt, hvilket gør HYDROS PRO perfekt til enhver destination. Scubapro Hydros BCD'en var vinder af ​​2016 Red Dot-prisen for produktdesign, HYDROS PRO er et utroligt resultat af SCUBAPRO-konstruktion, bygget til alle, der elsker at dykke.

  Highlights

  • Ultra Durable: Patenteret sprøjtestøbt Monprene® Gel Harness er ekstremt modstandsdygtig over for UV, kemikalier og slid. Den stoffrie sele bruger ingen velcro eller lynlåse.

  • Instant Dry: Ideel til rejser på grund af mindre vandretention og lavere vægt da BCD'en ikke er fuld med vand efter et dyk. Monopren materialet tørrer hurtigere end noget andet.

  • "BCD-4-Life" Modular Design: Kan tilpasses for at tilføje / fjerne vægt systemer, stropper og poser. Udvidet levetid på grund af forenklede reparationer. Næsten alle komponenter, herunder spænder, kan udskiftes uden søm.

  • 3D Ergonomisk Design: Passer til din kropsform for maksimal komfort.

  • Neutralt Opdrift: Materialet som BCD'en er lavet af påvirker ikke din opdrift på nogen måde hverken positivt eller negativt. Du har derfor brug for mindre bly, hvilket resulterer i bedre opdriftskontrol og meget mere fornøjelig dykning.

  • Body Grip Gel:Smyger sig om din krop og forhindrer BCD'en i at rykke sig op og ned af ryggen.

  • Dual-Compound Back Plate: Giver det ultimative i stabilitet og komfort.

  • Single tank band system: Muliggør nemere montering.

  • Ledbøjlebånd: Lader stropperne justere til din kropsform for at opnå en god pasform.

  • 2-trinsinflation: Tri-bungee-systemet styrer luftfordelingen for at opretholde en kompakt form under vand og høj løfteevne på overfladen.

  • Smart-Pack Design: Foldende skulder- og taljeremme pakker ind i vingen, hvilket skaber en utrolig kompakt pakke til nem transport og opbevaring.

  Se videoen her for det fulde overblik:

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags
  Customers who bought this item also bought
  Picture of Testvindende Komplet Regulatorsæt Pakke, Scubapro MK25 EVO / S620Ti, GULD pakke

  Testvindende Komplet Regulatorsæt Pakke, Scubapro MK25 EVO / S620Ti, GULD pakke

  Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Scubapro, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet har vundet "Tester's Choice" i Scubalab's 2017 regulator test, da det var testernes fortrukne regulatorsæt. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
  DKK 5199.00