Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Scubapro Hybrid Shorty Everflex våddragt 6mm Men Black

  Producent: Scubapro
  Flot og super stretchy våddragt i samme neopren materiale som Scubapros Everflex våddragt. Kan bruges som overdel over 3 - 5 - 7mm våddragter eller som shorty.
  *
  Før pris: DKK 1399,00
  DKK 1099,00
  i h

  Scubapros Hybrid shorty i 6mm super stretch neopren er en markedets mest fleksible og lækre våddragter som du kan bruge alene som en shorty eller som en ekstra overdel over Scubapros våddragter eller andre mærkers våddragter. Dragten har en indbygget hætte, der sidder fast med en lynlås i nakken, der gør det nemt at tage neoprenhætten af og på afhængigt af om du skal bruge den eller ikke.

  Seks millimeter neopren giver dig rigtigt meget ekstra varme i forbindelse med dykning i foråret eller efteråret, fordi våddragten er så fleksibel føles det ikke anstrengende eller irriterende at have våddragten på en hel dag til et eller flere dyk.

  Våddragten er lavet i samme materiale som Scubapros Everflex dragter, som er kendt for at være nogle af markedets lækreste våddragter. Everflex har været Taucher Awards flere år i træk som en af markedets bedste våddragter, og sammen med en Hybrid Shorty får du en fantastisk kombination til at dykke med i Danmark, både sammen med en 5 eller 7 mm våddragt.

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *