Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Scubapro Hybrid Shorty Everflex våddragt 6mm Men Black

  Manufacturer: Scubapro
  Flot og super stretchy våddragt i samme neopren materiale som Scubapros Everflex våddragt. Kan bruges som overdel over 3 - 5 - 7mm våddragter eller som shorty.
  *
  Old price: DKK 1449.00
  DKK 1149.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Scubapros Hybrid shorty i 6mm super stretch neopren er en markedets mest fleksible og lækre våddragter som du kan bruge alene som en shorty eller som en ekstra overdel over Scubapros våddragter eller andre mærkers våddragter. Dragten har en indbygget hætte, der sidder fast med en lynlås i nakken, der gør det nemt at tage neoprenhætten af og på afhængigt af om du skal bruge den eller ikke.

  Seks millimeter neopren giver dig rigtigt meget ekstra varme i forbindelse med dykning i foråret eller efteråret, fordi våddragten er så fleksibel føles det ikke anstrengende eller irriterende at have våddragten på en hel dag til et eller flere dyk.

  Våddragten er lavet i samme materiale som Scubapros Everflex dragter, som er kendt for at være nogle af markedets lækreste våddragter. Everflex har været Taucher Awards flere år i træk som en af markedets bedste våddragter, og sammen med en Hybrid Shorty får du en fantastisk kombination til at dykke med i Danmark, både sammen med en 5 eller 7 mm våddragt.

  Størrelses skema

  OBS: Dette er et størrelsesskema der gælder for alle Scubapros dragter. Det er ikke alle modeller der kommer i Short og Tall versioner.

  Scubapro sizechart

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Customers who bought this item also bought
  Picture of ScubaPro Gear Marker

  ScubaPro Gear Marker

  Marker dit udstyr med mange forskellige farver.
  DKK 69.00