Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Scubapro Dykkermaske D-Mask

  Manufacturer: Scubapro
  Den ultimative maske fra Scubapro. En total genopfindelse af dykkermasken og alle dens funktioner. Med mulighed for total tilpasning kan denne maske leve op til enhver dykkers krav.
  Old price: DKK 1299.00
  DKK 1199.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Ikonisk design, Imponerende klarhed og Utrolig komfort

  Scubapros revolutionerende D-Mask deler designstil med Scubapros nye og elegante D420 regulator og er en premium maske velegnet til alle former for dykning. Masken har en lav volumen, et bredt udsyn og har mulighed for at udskifte silikoneskørtet til 3 forskellige størrelser. Med helt specielle UV+420cut™ linser filtreres HEV og UV lys og man får derved en maske, som er fuldstændig fri for forstyrringer. Bruger man briller eller har man behov for læsefelt, så kan det også installeres ente med linser med styrke eller læsefelt og styrke. Dette er netop en maske hvor tilpasning, komfort og stil er i højsædet. Leveres med maskeboks, sort og blå farvepakke og Scubapro Comfort Strap medfølger også.

  Formiddabel sigt og udsyn

  Glasset som Scubapro -D-Maskens linser er lavet af er et helt specielt UV+420cut™ linse teknologi, som filtrerer HEV og UV lys uden at det påvirker farverne under vandet og resultatet er et utroligt klart udsyn gennem maskens glas. Kombinerer man dette med maskens i forvejen lave volumen og brede udsyn, så har man et stykke udstyr, som lever op til enhver dykkers krav.

  Den perfekte pasform

  Scubapro D-Masken kommer med et valg af sort eller klar silikoneskørt i 3 størrelser: Medium og Small såvel som et Specielt Wide Fit.

  Maksimal Komfort

  Roterende spænder går godt I spænd med den sorte Scubapro Comfort Strap for at optimere bevægelsesfrihed for en komfortabel og vandtæt forsegling.

  HUD Adapter

  Inkluderet I Scubapro D-Mask pakken er et mounting point for Scubapros Galileo HUD håndfrie dykkercomputer.

  Optisk forstærkning

  Udskifteligt linseystem gør det utrolig nemt at installere linser med styrke i din Scubapro D-Mask. De findes i et inteval fra -1.5 til 5.0 og +1.5 til +4.0 med 0.5 interval.

  Bi-Focus Linser – Linser med styrke og læsefelt

  Som tilvalgsmulighed kan man montere linser med læsefelt i Scubapro D-Masken så man nemt kan se sit manometer eller computer under sit dyk. Kommer i et interval fra +1.0 til +3.0.

  Farvepakker

  Udskiftelige farvepakker som kan matche forskellige farve stile alt efter hvad man synes om. Kan installeres helt uden værktøj!

  Luksuriøs Beskyttelse

  Leveres med en fleksibel maskeboks.

  Specifikationer

  • Elegant design matcher D420 regulatoren
  • True Color UV-beskyttelses linser tilbyder beskyttelse og filtrering af UV lys ved overfladen uden at farver under vandet tager skade
  • Udskifteligt linsesystem gør det nemt at skifte til linser med styrke eller læsefelt
  • Vælg mellem 3 forskellige silikoneskørt størrelser for at få den optimale pasform
  • Roterende spænder optimerer bevægelsesfrihed for en komfortabel og vandtæt forsegling
  • Inkluder i pakken, maske med blå farvepakke, sort farvepakke, Galileo HUD dykkercomputer monterings pind og en sort Scubapro Comfort Strap
  • Udskifteligt linseystem gør det utrolig nemt at installere linser med styrke i din Scubapro D-Mask. De findes i et inteval fra -1.5 til 5.0 og +1.5 til +4.0 med 0.5 interval.
  • Som tilvalgsmulighed kan man montere linser med læsefelt i Scubapro D-Masken så man nemt kan se sit manometer eller computer under sit dyk. Kommer i et interval fra +1.0 til +3.0
  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags