Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Samlet UV-Jagtpakke Elite

  Manufacturer: Epsealon
  Vi har håndplukket det bedste udstyr til undervandsjagt og samlet det i denne eksklusive elite-pakke!
  *
  *
  *
  *
  *
  Old price: DKK 11534.00
  DKK 9799.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Det bedste af det bedste samlet i én pakke

  Vi har nøje udvalgt og samlet vores yndlingsprodukter til undervandsjagt i denne fantastiske pakke med alt det bedste udstyr til jægeren der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

  Din nye yndlingsdragt

  Epsealons to-delte 7/5mm Shadow jagtdragt er lavet af den bedste Yamamoto 039-neopren; det en yderst fleksibel dragt med fantastiske termiske egenskaber, så du kan holde varmen hele sæsonen! Dragten har forstærkninger på knæene, ydersiden er forstærket med nylon og syningerne er forstæket med Polyglut, som gør dragten slidstærk og hårdfør. Kombinationen af 7- og 5mm neopren, henholdsvis i top og bund, betyder, at du har maksimal bevægelsesfrihed samtidlig med, at din torso, og derved resten af din krop, forbliver varm. Epsealon Shadow er en favorit blandt UV-jærgere og toppen af våddragter til undervandsjagt.

  De perfekte finner

  Epsealons Legends Carbon finneblade i blød hårdhed er i kombination med deres specielt udviklede S1-fodlommer et par fuldstændig perfekte finner til undervandsjagt i Danmark, hvor både funktionalitet, komfort og effektivitet er i absolut top. Med Epsealons Legends Carbon finner får du det bedste af det bedste indenfor finner til UV-jagt.

  Den bedste jagt-makker

  Epsealons Exium 75cm Harpun er blandt favoriterne indenfor undervandsjagt i Danmark. Med dens flytbare pontoner kan man tilpasse harpunens opdrift samtid med, at harpunens udforming betyder at den er utrolig let at trække igennem vandet.

  Pakken indeholder:

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *