Du har ingen varer i din varekurv.

Komplette regulatorsæt til dykning i alle temperaturer inkl. DK hele året

Hvis du er på udkig efter et regulatorsæt er du kommet til det rigtige sted. Der er et hav af forskellige producenter, komponenter og modeller på markedet og det kan være en jungel at finde ud af hvad du skal vælge og hvorfor. Derfor har vi udvalgt og samlet de idéelle kombinationer af dele til komplette sæt, så du blot skal vælge det sæt der passer til dit behov og pengepung.

Alle sæt vi sælger er top kvalitet fra de bedste producenter i verden, så du går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet uanset hvilket sæt du vælger. Og vi har selvfølgelig sørget for at presse prisen i bund på alle vores sæt!

Vi har opdelt vores regulatorpakker i 4 niveauer så det er lettere for dig at sammenligne pakkerne og finde den rigtige.
Pakkerne er opdelt i; Bronze, Sølv, Guld og Premium, hvor Bronzepakken er vores start niveau pakke og Premiumpakken er det aller bedste.

  

Vi har desuden opdelt vores regulatorpakker i 2 kategorier; regulatorsæt der er til brug i vand der er over 10ºC, og regulatorsæt der kan bruges i alle temperatur vande, så du nemt kan vælge en der kan dække dit brugsbehov.

I denne kategori finder du regulatorsæt der er ideele til dykning i alle temperatur vande inkl. koldvands dykning. Første trinnene er miljø forseglet der muliggør dykning i både de koldeste som i de varmeste vande, hvilket betyder at du også kan bruge det i Danmark hele året. Forseglingen forhindrer desuden snavs og sand i at komme ind i første trinnet så det kan bruges i selv de barskeste forhold.

over 10 vamt og koldt

Alle sæt indeholder som standard et første trin, anden trin, octopus, manometer og inflator slange.

Du har under hver pakke mulighed for at opgradere flere af komponenterne, samt tilvælge tilbehør vi anbefaler at tilvælge dit nye sæt. Læs mere i beskrivelsen i pakkerne.

Hvis du ikke fandt det du var på udkig efter, er du selvfølgelig også meget velkommen til at udvælge dit eget regulatorsæt fra vores store udvalg hvor vi har, eller kan skaffe det meste, og ellers er du altid velkommen til at give os et kald eller kigge forbi butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe og vejlede dig.

https://www.oceandive.dk/regulatorsæt

 

Display per page
Sort by

Det bedste kvalitets regulatorsæt, Apeks FSR / XTX 200, PREMIUM pakke

Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Apeks, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet indeholder Apeks' top model af første og andentrin. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
DKK 5999,00 eks. moms

Det bedste kvalitets regulatorsæt, Scubapro MK25 EVO/ A700, PREMIUM pakke

Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Scubapro, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet indeholder Scubapro's Top model af første og andentrin. Du har desuden mulighed for at opgradere til "Carbon Black Tech" versionen der har vundet "Tester's Choice" i Scubalab's 2016 regulator test, da det var testernes fortrukne regulatorsæt. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
DKK 6499,00 eks. moms

Højtydende kvalitets regulatorsæt, Apeks DST / XTX 50, GULD pakke

Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Apeks, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
DKK 4199,00 eks. moms

Testvindende kvalitets regulatorsæt, Scubapro MK25 EVO/ S620Ti, GULD pakke

Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Scubapro, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet har vundet "Tester's Choice" i Scubalab's 2017 regulator test, da det var testernes fortrukne regulatorsæt. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
DKK 4999,00 eks. moms

Testvindende Kvalitets regulatorsæt, Scubapro MK17 EVO / G260, SØLV pakke

Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Scubapro, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet har vundet Unterwasser's 2015 test i kategorien "Koldtvands Regulatorer". Sættet har desuden vundet "Best Buy" i Scubalab's 2015 regulator test, da man får god ydeevne til en billig pris. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
DKK 4299,00 eks. moms

Kvalitets regulatorsæt, Apeks DS4 / ATX 40, SØLV pakke

Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Apeks, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
DKK 3199,00 eks. moms