Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Komplette regulatorsæt til dykning i vand over 10ºC, på Rejser og DK i April-Oktober

  Hvis du er på udkig efter et regulatorsæt er du kommet til det rigtige sted. Der er et hav af forskellige producenter, komponenter og modeller på markedet og det kan være en jungel at finde ud af hvad du skal vælge og hvorfor. Derfor har vi udvalgt og samlet de idéelle kombinationer af dele til komplette sæt, så du blot skal vælge det sæt der passer til dit behov og pengepung.

  Alle sæt vi sælger er top kvalitet fra de bedste producenter i verden, så du går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet uanset hvilket sæt du vælger. Og vi har selvfølgelig sørget for at presse prisen i bund på alle vores sæt!

  Vi har opdelt vores regulatorpakker i 4 niveauer så det er lettere for dig at sammenligne pakkerne og finde den rigtige.
  Pakkerne er opdelt i; Bronze, Sølv, Guld og Premium, hvor Bronzepakken er vores start niveau pakke og Premiumpakken er det aller bedste.

  Vi har desuden opdelt vores regulatorpakker i 2 kategorier; regulatorsæt der er til brug i vand der er over 10ºC, og regulatorsæt der kan bruges i alle temperatur vande, så du nemt kan vælge en der kan dække dit brugsbehov.

  I denne kategori finder du regulatorsæt der er ideele til brug i vand over 10ºC på f.eks. rejser til varmere lande, og i Danmark fra ca. April til Oktober.

  over 10 vamt og koldt

  Alle sæt indeholder som standard et første trin, anden trin, octopus, manometer og inflator slange.

  Du har under hver pakke mulighed for at opgradere flere af komponenterne, samt tilvælge tilbehør vi anbefaler at tilvælge dit nye sæt. Læs mere i beskrivelsen i pakkerne.

  Hvis du ikke fandt det du var på udkig efter, er du selvfølgelig også meget velkommen til at udvælge dit eget regulatorsæt fra vores store udvalg hvor vi har, eller kan skaffe det meste, og ellers er du altid velkommen til at give os et kald eller kigge forbi butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe og vejlede dig.

  https://www.oceandive.dk/regulatorsæt

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Billede af Letvægts kvalitets rejsesæt, Scubapro MK11/C370, BRONZE pakke

  Letvægts kvalitets rejsesæt, Scubapro MK11/C370, BRONZE pakke

  Vi har samlet et komplet letvægts kvalitets rejsesæt fra Scubapro, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet har vundet "BEST BUY" i Scubalab's 2018 regulator test, da det er et rigtig godt køb med en god ydeevne, men til en lav pris. Sættet har desuden fået Scubapro's letvægts "Travel Lite" stempel, og er derfor ideelt til at tage med på rejser, men kan også bruges herhjemme og i vande ned til omkring 10ºC, hvilket betyder at du også kan bruge det i Danmark fra omkring April til Oktober.
  DKK 2999,00
  Close