Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Ventiler til rebreather

  Når du vælger en flaskeventil til rebreather skal du sikre dig at den passer til din opsætning og slangeføring, og der stilles store krav til dine ventiler til dine dykkerflasker til ccr / rebreather dykning fordi de typisk skal bruges til store dybder og i oxygenrige miljøer. Hos Ocean Dive fører vi derfor kun det bedste af det bedste inden for flaskeventiler, så du er sikker på at din dykning er så sikker som muligt.

  Vi fører blandt andet mærket Nautec som er nogle super lækre ventiler til dykkerflasker, hvor der er stor fokus på den optimale kvalitet, men vi har også flere slags "almindelige" ventiler, som er sidestillede rigtigt for at give dig den perfekte opsætning.

  En sidestillet flaskeventil er bedst i forbindelse med rebreatherdykning fordi den hjælper til at "gemme" førstetrinnet inde under selve rebreatheren hvilket giver en god beskyttelse mod skader fra eksempelvis vrag eller klipper når du dykker rundt.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Nautec Ventil 232 bar

  Nautec Ventil 232 bar

  Nautec flaskeventiler er fantastiske til ccr dykning, da de sidder godt på flaskerne. Føres i både 232 bar og 300 ventiler.
  DKK 849.00 DKK 749.00
  Picture of Nautec Ventil 300 bar

  Nautec Ventil 300 bar

  Nautec ventiler er fantastiske til ccr dykning, da de sidder godt på flaskerne
  DKK 999.00