Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Rash Guards

  Rash guards kan bruges i mange situationer. I varme tropiske steder kan en rash guard og et par badebukser være nok til dykning. Rash guarden virker særlig godt som beskyttelse mod solen, og mange bruger den både på land og i vandet. For nogle er den et effektivt alternativ til solcreme. I vandet bestykker den også din hud mod nogle planter og dyr og har en lille isolerende effekt. Rash guarden kan også bruges som et ekstra isolerende lag under en våddragt.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Scubapro rash guard Jewel lange ærmer lycra UPF50 kvinde

  Scubapro rash guard Jewel lange ærmer lycra UPF50 kvinde

  Sort rash guard til kvinder med lange ærmer fra Scubapro til snorkling, dykning og svømning der giver UPF50 solbeskyttelse. Den er rigtigt lækker som en almindelig tshirt til snorkling eller inde under våddragten som ekstra varme.
  DKK 529.00 DKK 429.00
  Picture of Scubapro Rash guard korte ærmer lycra UPF50 herre

  Scubapro Rash guard korte ærmer lycra UPF50 herre

  Sort rash guard til herrer med korte ærmer fra Scubapro til snorkling, dykning og svømning der giver UPF50 solbeskyttelse.
  DKK 429.00 DKK 389.00
  Picture of Scubapro Rash guard lange ærmer lycra UPF50 herre

  Scubapro Rash guard lange ærmer lycra UPF50 herre

  Sort rash guard til herrer med lange ærmer fra Scubapro til snorkling, dykning og svømning der giver UPF50 solbeskyttelse. En rash guard giver dig beskyttelse og fungerer som en lækker tshirt inden under vådddragten.
  DKK 529.00 DKK 429.00
  Picture of Scubapro rash guard leggings Jewel UPF80 kvinde

  Scubapro rash guard leggings Jewel UPF80 kvinde

  Sort rash guard leggins til kvinder fra Scubapro til snorkling, dykning og svømning der giver UPF80 solbeskyttelse. Den er rigtigt lækker som en almindelig leggins til snorkling eller inde under våddragten som ekstra varme og som en hjælp til at tager på våddragten. *BESTILLINGSVARE*
  DKK 699.00 DKK 599.00
  Picture of Scubapro rash guard onyx korte ærmer lycra UPF50 kvinde

  Scubapro rash guard onyx korte ærmer lycra UPF50 kvinde

  Sort rash guard til kvinder med korte ærmer fra Scubapro til snorkling, dykning og svømning der giver UPF50 solbeskyttelse.
  DKK 429.00 DKK 389.00
  Picture of Scubapro Steamer fuld krop lycra UPF50 herre

  Scubapro Steamer fuld krop lycra UPF50 herre

  Sort steamer (fuld krop) rash guard til herrer fra Scubapro til snorkling, dykning og svømning der giver UPF50 solbeskyttelse. En steamer giver dig beskyttelse og fungerer som en lækker tshirt og bukserinden under vådddragten. *BESTILLINGSVARE*
  DKK 979.00 DKK 879.00
  Picture of Scubapro Steamer fuld krop lycra UPF50 kvinder

  Scubapro Steamer fuld krop lycra UPF50 kvinder

  Sort og lyserød steamer (fuld krop) rash guard til kvinder fra Scubapro til snorkling, dykning og svømning der giver UPF50 solbeskyttelse. En steamer giver dig beskyttelse og fungerer som en lækker tshirt og bukserinden under vådddragten. *BESTILLINGSVARE*
  DKK 979.00 DKK 879.00