Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Paralenz Vaquita Dykkerkamera

  Manufacturer: Paralenz
  Helt nyt og utroligt miljøorienteret dykkerkamera fra Paralenz med funktioner, som hjælper verdens førende marinebiologer med at bekæmpe forurening og andre problemer under havets overflade, alt sammen ved hjælp af dine optagelser. Imponerende brugervenligt design, der hjælper dig med at få knivskarpe billeder og en grøn miljøprofil, gør Paralenz Vaquita til et af verdens førende dykkerkameraer. !!!OBS DETTE ER EN BESTILLINGSVARE!!!
  DKK 5599.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  En hel ny måde at tænke videooptagelser på

  Et Paralenz dykkerkamera er til dykkeren, der gerne vil have det nemt ved at lave sin undervandsoptagelser. Paralenz fineste mission er nemlig, at gøre det, ellers ret avancerede og nørdede ved at lave optagelser eller tage billeder under vandet, til noget som alle kan gøre. I alle Paralenz kameraer befinder der sig nemlig elektroniske algorytmer og dybdemålere, som ved hjælpe at computerkraft kan omdanne og tilføje farve til dine undervandsoptagelser og billeder således, at du intet selv behøver at gøre for at få fantastiske billeder med hjem, Paralenz kameraet klarer det hele for dig!

  En seriøs opgradering

  Paralenz Vaquita er Paralenzes nyeste skud på stammen for hvad teknologi og innavation kan gøre. Vaquita kameraet er som en storebror til Paralenzes Paralenz+ kamera og har en masse forbedringer og nye tiltag, som gør det til et rigtig spændende undervandskamera.

  Paralenz Vaquita er mere kraftig og robust end sin lillebror Paralenz+ og har en del mere at byde på. Med Paralenz Vaquita får du en substantiel processor opgradering, som giver dig end højere kvalitet af billeder og en mere smooth optagelse helt op til 4K(60fps). Du får også en bedre billedestabilisering og et helt nyt True Color OLED display, som viser dig live billeder af hvad du optager og et real-time diving overlay med dykkerprofil og dybde. Paralenz Vaquita dykkerkameraet er også udstyret med dybde og temperatur sensorer.

  Et kamera med en mission

  Paralenz Vaquita taler virkelig på havets vejne med en af de mest innovative og geniale løsninger vi nogensinde har set. For at gøre kamaerat endnu mere tilknyttet til havet, så er det blevet udstyret med en GPS sensor, som også gør Paralenz Vaquita kameraet til et mini CTD instrument, som leverer detaljeret data om ikke blot dit dyk men også vandforholdene, biologiske forhold og meget mere. Alt dette kan deles med andre dykkere, men ikke mindst også andre marinebiologer, som kan bruge dine optagelse og data til at redde havet med.

  Alt dette sker via Paralenzes app, hvor det hele kan oploades, så det er tilgængeligt for alle, om det så er andre dykkere, der leder efter inspiration til deres næste dykkerejse eller om det er en marinebiolog, som skal bruge noget data til en undersøgelse, så kan du være med til at levere en solid mængde af data om havet - næsten uden af røre en finger.

  Helt specifikt - Hvad er nyt?

  • True Color OLED Display og live viewfinder.
  • Optagelser med automatisk georeference
  • Bedre video kvalitet og højere frame rates(FPS)
  • Mere farve og minde filstørrelser
  • Et mere omstædigt udvalg af sensorer
  • Forbedre forbindelse til Paralenz Appen
  • Langt mere dato opsamlet og gjort tilgængeligt for marinebiologer og lign.
  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags
  Customers who bought this item also bought
  Picture of Omer Sub Circular 18mm(14mm gev) 50cm

  Omer Sub Circular 18mm(14mm gev) 50cm

  Circular 18mm(14mm gev) 50cm
  DKK 149.00
  Picture of SanDisk Micro SD kort 64GB til Paralenz

  SanDisk Micro SD kort 64GB til Paralenz

  SanDisk Extreme Micro SDXC UHS-I A1 Klasse 10 64GB, til Paralenz Dive Camera +
  DKK 399.00
  Picture of Freesub Shock Cord

  Freesub Shock Cord

  Shock Cord fra tyrkiske Freesub som dæmper rekylet/stødet fra din harpun når den affyres.
  DKK 29.00
  Picture of ZONE3 Neoprensæt med hætte, handsker og sokker

  ZONE3 Neoprensæt med hætte, handsker og sokker

  Lækkert neopren sæt fra Zone3 det indeholder både hætte, handsker og sokker, alle med god varmekapacitet og bevægelighed. Til en super skarp pris!
  DKK 1007.00 DKK 879.00
  Picture of Epsealon Spartan Carbon 75cm

  Epsealon Spartan Carbon 75cm

  Epsealons bud på den perfekte carbon harpun!
  DKK 1899.00