Du har ingen varer i din varekurv.

Snorkelpakker

Skal du på ferie, købe julegave eller bare prøve om dykning er noget for dig? Så se nærmere på sortimentet af forskellige snorkelpakker her på siden. Ligesom vi har særudvalgte varer til en hver type dyk i alt slags vand, har vi også de mere normale og prisvenlige varianter. Vi er en forretning, der henvender sig til dykkere på alle niveauer og i alle aldre. Vi tilbyder snorkeludstyr til en fornuftig pris, hvis du skal bruge både maske, snorkel og finner og ikke har specielle præferencer, der gør, at du er nødt til at købe dem hver for sig. Vores snorkelpakker kan helt sikkert bedst betale sig for dig, der blot skal bruge noget godt standard udstyr til en god pris. Vores kvalitetsfulde pakker med snorkler laves til både børn, unge og voksne og kan vælges i forskellige modeller og farver i udvalget nedenfor.

 

 

Display per page
Sort by

Snorkelpakke - Aqualung Look / Zephyr, Voksen

Kvalitets pakke til snorkling og dykning. Den perfekte pakke til begynderen på et budget der også vil have god kvalitet. *BEGRÆNSET LAGER*
DKK 598,40 eks. moms DKK 439,20 eks. moms

Snorkelpakke - Det essentielle

Pakke til snorkling og dykning. Den perfekte pakke til begynderen på et budget, der stadig vil have god kvalitet.
DKK 717,60 eks. moms DKK 479,20 eks. moms

Uv snorkelpakke - Lille jagt

Pakke til uv-jægeren. Det essentielle udstyr til at komme i gang med UV jagt til en skarp pris.
DKK 1036,80 eks. moms DKK 799,20 eks. moms

Snorkelpakke - Fuldt udstyret med fuldfodsfinner

Pakke til snorkling og dykning. Den perfekte pakke til begynderen på et budget.
DKK 876,00 eks. moms DKK 639,20 eks. moms

Snorkelpakke - Fuldt udstyret med hælremsfinner

Pakke til snorkling og dykning. Den perfekte pakke til dig der er på et budget der gerne vil snorkle eller dykke i koldere vande, eller gerne vil have fordelene af støvler og åbenhælsfinner.
DKK 1180,00 eks. moms DKK 879,20 eks. moms

Snorkelpakke - Børn - Fed! 4-8 år

Snorkel pakke til snorkling og dykning til børn på ca. 4-8 år. Den perfekte pakke til børn der skal have godt udstyr til billig penge.
DKK 421,60 eks. moms DKK 319,20 eks. moms

Snorkelpakke - Det bedste

Pakke til snorkling og dykning. Den perfekte pakke til dig der vil have det bedste udstyr til billig penge. Sættet indeholder det aller bedste udstyr til både begyndere og erfarne snorklere og dykkere.
DKK 1995,20 eks. moms DKK 1479,20 eks. moms

Snorkelpakke - Junior - Fed! Fra 8 år

Snorkel pakke til snorkling og dykning til børn/unge fra ca. 8 år. Den perfekte pakke til børn/unge der skal have godt udstyr til billig penge.
DKK 598,40 eks. moms DKK 399,20 eks. moms