Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  ORCA medlemskab - Dyk og leje af flasker & bly

  Bliv medlem af Danmarks billigste og mest aktive dykkerklub. Dyk for en fast lav pris INKL. LEJE AF UDSTYR hver måned inkl. vinteren.
  SKU: 39002
  *

  Er måneden snart slut? No worries, du får det bare billigere

  DKK 249,00
  i h

  Ocean Dive Club tilbyder dig at dykke hver eneste måned på alle de arrangerede ture med et medlemskab til en fast lav pris. 

  ORCA er medlemskabet til dig, der har dit eget udstyr, men ikke har din egen flaske og evt. bly. Når du har betalt for dit medlemskab, stiller vi flasker med luft og bly til rådighed for dig på alle dyk. Alt er derfor inkluderet i prisen, også 2 flasker på de dage, hvor der for eksempel er weekenddyk enten lørdag eller søndag.

  Dette klubmedlemskab er perfekt til dig der allerede ved at du gerne vil dykke så meget som muligt, men ikke har investeret i, eller ikke er interesseret i at have de udgifter og besvær der er forbundet med at have sin egen flaske og bly.

  Dette klubmedlemskab er perfekt til dig der gerne vil dykke en masse, og gerne vil bruge os som et hyggeligt fællesskab med andre glade dykkere.

  Mangler du derudover et stykke dykkerstyr, fx våddragt, regulatorsæt eller lign, så kan du for kun 100kr tillæg til medlemskabet bruge ubegrænset af vores pågældende udstyr. Husk at afkrydse feltet for dette. 

  Sommerpris 449,- fra 1. april til 30. oktober

  Vinterpris 249,- fra 1. november til 31. marts. Vi sætter automatisk din betaling ned til denne pris. 

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *