Search
Show prices tax inclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Omer Sub Master Torpedo bøje med Alpha og internationalt flag

  Manufacturer: Omer Sub
  **OBS Bestillingsvare - Vi anbefaler i stedet bøje fra Epsealon** Super fed overflade bøje med inderblære og mulighed for at spænde ekstra udstyr på overfladebøjen. Leveres med det blå-hvide alpha-flag samt det internationale dykkerflag.
  SKU: 03040610
  DKK 349.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)
  Delivery date: Bestillingsvare

  *OBS Bestillingsvare* - vi anbefaler i stedet denne https://oceandive.dk/epsealon-torpedob%C3%B8je-m-dobbelt-luftbl%C3%A6re

  En praktisk bøje, som også giver dig god synlighed ude på havet! - Et must-have for enhver UV-Jæger

  En torpedobøje er rigtigt god til at give dig den perfekte stabilitet og den perfekte mulighed for at spænde ekstra snorkel og uv-jagt udstyr på bøjen, så du kan have flere harpuner, spyd eller fangstnet og fish-stringer med ud på havet. Bøjen giver dig samtidig også mulighed for at have en god overfladesupport i forhold til opdrift, når du er dykket langt ud på havet, samtidig med at den er nem at se på lang afstand så du ikke kommer i karambolage med eventuelle fiskerbåde og lign. Master torpedo bøjen har en indeblære og er lavet i et stærkere heavy duty nylon materiale, som gør det ekstra hårdfør overfor knubs.

  Du kan evt. tilkøbe en elastisk snor som er bedre at styre når du snorkler rundt derude, og også er fleksibel når du dykker ned under overfladen, hvilket gør det muligt at have en kortere snor der ikke fylder så meget men kan udvides efter behov. Se mere under relaterede produkter.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags
  Customers who bought this item also bought
  Picture of Freesub 3mm camouflage Shorty

  Freesub 3mm camouflage Shorty

  Nem og praktisk Shorty fra tyrkiske Freesub i 3mm tykkelse og med camouflage motiv.
  DKK 499.00 DKK 399.00