Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  MK25 EVO/A700/R195 Octopus - Regulatorsæt

  Manufacturer: Scubapro
  Det bedste regulatorsæt fra Scubapro.
  SKU: 12770940
  Old price: DKK 7099.00
  DKK 5999.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Det bedste fra Scubapro

  Scubapros absolut bedste regulatorsystem bestående af deres to flagskibs produkter MK25 EVO 1. trinnet og A700 2. trinnet. Her er der tale om top-of-the-line dykkerudstyr både mht pålidelighed og performance. Dette sæt har det bedste luftflow Scubapro kan levere og en pålidelighed og brugervenlighed som gør dette sæt til en fornøjelse at dykke med.

  MK25 EVO er et stempel første trin. MK25s stempel er konstrueret med et silikone lag uden om for at forhindre fastfrysning af selve stemplet og er designet til at afgive al sin kulde uden nogen risiko for frysning hvilket betyder god dykning i kolde temperaturer. Scubapros MK25s balancerede stempel har et stort luftflow, uanset dit flasktryk. MK25'erens balancerede stempel har også en utrolig kort respons tid, mellem dit behov for luft og den faktiske levering. Scubapro MK25 har 5 mellemtryk porte på en drejestol, dette giver dig frihed til at placere dine regulatorer præcis som du vil have dem. Derudover har MK25 2 højtryksudgange, der sidder modsat hinanden for at give mere frihed mht. placering af dit manometer.

  A700 2. trinnet tilbyder et ekstraordinært luftflow og performance som gør at du kan trække været uden besvær uanset hvilke forhold og temperaturer du dykker i. Et stykke håndlavet precisions udstyr i en fuld metalpakke. Sætter man dette sammen med en R195 octopus om er scubapros mest pålidelige af slagsen så har man et regulatorsæt som er klar til dykning anywhere, anytime.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags