Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  MK17 EVO/C370/R095 Octopus - Regulatorsæt

  Manufacturer: Scubapro
  Rejsevenligt regulatorsæt fra Scubapro som kan holde til både de varme og kolde lande og sågar Danmarks grumsede vand.
  SKU: 12808910
  Old price: DKK 3399.00
  DKK 3199.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  MK17 EVO

  Dette første trin fra Scubapro er konstrueret med en balanceret luftstrømsmembran, der giver dig et konstant luftflow uanset din dybde og dit flasktryk. Udover dette en den 100% forseglet fra ydre elementer og kan derfor dykkes med i rigtig hårde forhold, såsom rigtig beskidt vand. 1. trinnet er også frostsikret og er derfor velegnet til at dykke i kolde temperaturer. Konstrueret i krom overtrukket messing som forhindre syreskader og rust. 1. trinnet har 2 HP porte overfor hinanden og 4 LP porte.

  C370 2. trin

  C370 2.trinnet fra Scubapro er en kompakt og simpel regulator som alligevel har fede features som luftbalanceret ventil og og dive/pre-dive funktion. Oplagt som rejse-regulator pga af sin kompakte størrelse og gode performance. C370 er designet til at være nemt at bruge og pålidelig og er med sit forstærkede fiberglas design overraksende hårdfør.

  R095 Octopus

  Scubapros R095 er en simpel, brugervenlig og pålidelig octopus, som ikke fylder særlig meget og leverer hvad den skal. Designet til at være det sikre valg kan du regne med dennu octopus hver gang.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags