Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Manometer til dykning

  Et dykkermanometer måler dit tryk i din dykkerflaske og er derfor selvfølgelig helt essentielt i forhold til at dykke sikkert og komfortabelt. Når du vælger et manometer til dykning er der nogle detaljer der kan være vigtige for dig, og derfor har vi i Ocean Dive et stort udvalg af manometre. En af de funktionaliteter du skal vælge imellem er om du ønsker et polymerglas eller om du ønsker ridsefrit mineralglas som du måske kender fra urverdenen.

  Der er ingen tvivl om at ridsefrit glas holder sig pænere over tid, men det kan faktisk også have en anden tendens til at splintre, hvor polymerglasset på dit dykkermanometer måske nok bliver lidt ridset, men faktisk holder ganske længe. En anden funktionalitet kan være dit ønske om skalaen på et manometer til dykning, fordi det har en betydning hvor små eller store dine tal vil være. Der er mange der vælger manometre der kun går til 360 bar, men det selvsamme dykkermanometer kan oftest også fåes i op til 450 bar.

  En anden funktionalitet du skal tage stilling til er om du ønsker en almindelig gummislange eller de lækre fleksible miflexslanger til dit dykkermanometer. Vi har gjort det nemt for dig ved at lagerføre alle manometrene uden slange, med gummislange eller med miflexslange, så du skal bare tage en beslutning, om du kan lide det ene eller det andet. Er du i tvivl om forskellene, så læs mere på vores side omkring løse slanger til dykning.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Apeks Finimeter Manometer

  Apeks Finimeter Manometer

  to 360 Bar
  DKK 750.00 DKK 679.00
  Oms manometer 52mm

  OMS Manometer med mineralglas i 52mm case diameter

  Manometer til regulatorsæt til dykning med 52mm case diameter, der måler fra 0-360 bar.
  DKK 549.00 DKK 499.00
  OMS manometer 63mm

  OMS Manometer med mineralglas i 63mm case diameter uden slange

  Manometer til stage flaske med 63mm diameter, der måler fra 0-360 bar.
  DKK 549.00 DKK 499.00
  Picture of Polaris Manometer - slim 80cm hose

  Polaris Manometer - slim 80cm hose

  Polaris Manometer - slim 80cm hose
  DKK 449.00
  dykkermanometer med mineralglas

  Polaris Manometer 52mm

  Fedt manometer fra Polaris i en god størrelse på 52mm og 360 bars visning. Vælg dette manometer hvis du har brug for et erstatningsmanometer uden slange, eller vælg en længde på din manometerslange.
  DKK 499.00 DKK 449.00
  Picture of Polaris Manometer og dybdemåler med 80cm højtryksslange

  Polaris Manometer og dybdemåler med 80cm højtryksslange

  Polaris Manometer og dybdemåler med 80cm højtryksslange, slim line model der er et lille og kompakt manometer der er perfekt til at tage med på dykkerferie.
  DKK 899.00
  Picture of OMS Stage Pressure Gauge 0-400 Bar

  OMS Stage Pressure Gauge 0-400 Bar

  Manometer til brug på stage flasker.
  DKK 499.00
  Picture of Razor Manometer Naked SPG Bar

  Razor Manometer Naked SPG Bar

  Easy to read. Gauge reads from 0 to 300 BAR, has a simple unobstructed dial for easy reading even in complete darkness or low visibility.
  DKK 499.00