Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Lim Midler

  Når du skal købe lim til at lime din tørdragt eller din våddragt, så er det vigtigt at du køber det rigtige produkt, fordi der er forskel på hvordan og hvad du skal lime sammen.

  Skal du til at lime nye latexmanchetter på din sejler- eller dykkertørdragt, så skal du bruge en speciel to-komponent lim der er stærk nok til at kunne bruges i og under vandet. Vi bruger selv lim fra Rema Tip Top på vores værksted, som er det absolut bedste lim på markedet, og vi sælger det i små flasker og bøtter, så det er nok til lige dit projekt. Denne lim er også den bedste lim til at montere lynlåse på tørdragter eller for eksempel nye støvler og sokker på din sejler tørdragt og dykkertørdragt.

  Skal du reparere en flænge eller en ridse i din svømmedragt eller din neopren våddragt generelt, så skal du som udgangspunkt bruge en neoprenlim først. Med neoprenlimen sætter du de to flader sammen, så de hænger fast som før "uheldet" Bagefter kan du så vælge at forsegle din reparation af våddragten med enten aquasure eller med vores specielle neoprentape med lim på bagsiden som du varmer på din våddragt. Hvis du er afhængig af at kunne bevæge dig hurtigt og frit i din våddragt, vil vi som udgangspunkt anbefale vores neoprentape, da det er meget strækbart. Er det en reparation i en våddragt til dykning, så kan Aquasure være den bedste løsning.

  Husk som altid sikkerheden, og hvis du vælger at lime din våddragt derhjemme, så er det vigtigt at stå i et veltempereret lokale, og det er meget vigtigt at bruge åndedrætsværn på samme tid. Spørg os for råd om type, hvis du er i tvivl om valg af dette værn.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Billede af Stormsure tætningslim 15g

  Stormsure tætningslim 15g

  Kraftig lim til reparation af våddragter, tørdragter, støvler, handsker og meget mere.
  DKK 129,00
  Billede af Stormsure tætningslim 3 x 5g

  Stormsure tætningslim 3 x 5g

  Kraftig lim til reparation af våddragter, tørdragter, støvler, handsker og meget mere.
  DKK 129,00
  Billede af Epsealon Cyano Lim 20gr

  Epsealon Cyano Lim 20gr

  Lim til UV-Jagt finner og Open Cell neopren. Kan også bruges til reverse glueing.
  DKK 299,00