You have no items in your shopping cart.

Letvægts kvalitets rejsesæt, Scubapro MK11/C370, BRONZE pakke

nopgear.quickdescription
Vi har samlet et komplet letvægts kvalitets rejsesæt fra Scubapro, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet har vundet "BEST BUY" i Scubalab's 2018 regulator test, da det er et rigtig godt køb med en god ydeevne, men til en lav pris. Sættet har desuden fået Scubapro's letvægts "Travel Lite" stempel, og er derfor ideelt til at tage med på rejser, men kan også bruges herhjemme og i vande ned til omkring 10ºC, hvilket betyder at du også kan bruge det i Danmark fra omkring April til Oktober.
Manufacturers: Polaris Dive Gear , Scubapro
SKU: ODE-RP-B1
Free shipping
*

Letvægts kvalitets rejsesæt

   Bronze pakke   Bronzepakken er den perfekte pakke til dig der vil have et billigt regulatorsæt, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.
       
   over 10   Regulatorsættet er ideelt til brug på rejser, og i vande ned til omkring 10ºC, hvilket betyder at du også kan bruge det i Danmark fra omkring April til Oktober.
       
    Regulatorsættet er en del af Scubapros "Travel lite" serie af letvægts regulatorer der er ideelle til at medbringe på rejser.

 

 

Sættet har vundet "BEST BUY" i Scubalab's 2018 regulator test, da det er et rigtig godt køb med en god ydeevne, men til en lav pris.

 
    Best buy 2018  

 

Sættet indeholder følgende

Første trin: Scubapro MK11

  

Pakken kommer som standard med DIN første trin, men hvis du hellere vil have bøjlekobling/yoke/INT skal du bare give besked om dette ifm. bestillingen.

Læs mere på Scubapro's hjemmeside: https://ww2.scubapro.com/en-GB/FRA/regulators/products/mk11-c370.aspx

Anden trin: Scubapro C370

  

Læs mere på Scubapro's hjemmeside: https://ww2.scubapro.com/en-GB/FRA/regulators/products/mk11-c370.aspx

Octopus: Scubapro R095

  

Læs mere på Scubapro's hjemmeside: https://ww2.scubapro.com/en-GB/HKG/regulators/products/r095-octopus.aspx

Manometer: Polaris slim manometer

  

Slim manometer det er letvægt og ikke fylder mere end nødvendigt og kan måle tryk helt op til 400bar.

https://www.oceandive.dk/polaris-manometer-slim-80cm-hose

Opgradér manometer

Du har mulighed for at opgradere dit manometer til et kompakt Scubapro manometer

https://ww2.scubapro.com/en-GB/FRA/instruments/gauges/products/compact-pressure-gauge.aspx

Inflator slange: 76cm gummi inflator slange

  

Der medfølger i pakken en god sort inflator slange i gummi der bruges til at puste luft i BCD'en.

https://www.oceandive.dk/inflator-slange-sort

 

Tilbehør

Du har en række tilvalgsmuligheder for at opgradere din regulatorpakke med:

Miflex slange pakke

  

Vælg miflex slange pakken for at opgradere alle slanger fra gummi til miflex. Miflex er en højtydende flettet slange. Fordelene ved miflex er et højere springtryk, mere bøjelige/fleksible slanger, letvægt, UV beskyttelse så de ikke nedbrydes i solen som gummi gør.

Regulator taske

  

Et regulatorsæt er et forholdsvist dyrt og skrøbeligt stykke udstyr, så det er vigtigt at beskytte det ved både transport og opbevaring. Penge sparet på en taske kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

DIN til bøjlekoblings adapter

  

I Danmark og steder med koldere vande bruger vi hovedsageligt DIN kobling mellem første trinnet og flasken, men i de fleste steder rundt omkring i verden med varme vande er bøjlekobling/yoke/INT klart det mest almindelige. Hvis du bruger dit regulatorsæt på rejser kan det derfor være en god idé at have en adapter med der laver DIN om til bøjlekobling, da de fleste flasker rundt omkring i de varme lande er lavet til bøjlekobling, så det gør det bare nemmere at bruge dit regulatorsæt.

Mundstykke

  

Opgrader til et ekstra komfortabelt mundstykke. Du beholder selvfølgelig det mundstykke der medfølger i pakken så du kan bruge det som reserve.
Det formbare mundstykke kan desuden formes specifikt til din mund for optimal komfort og mindskelse af træthed i kæben under dykket.

Octopus holder

  

Tilvælg en octopus holder/clip du nemt kan klikke på en BCD, hvor din octopus klikkes i så den ikke hænger og dingler og skraber mod bunden som ødelægger både octopussen og korallerne. Octopussen hives desuden nemt ud hvis din buddy skulle få brug for den.

Product tags