You have no items in your shopping cart.

Velkommen hos Ocean Dive

 

ODE fri fragt

ODE sikker betaling Quick pay

Hos Ocean Dive finder du alt det bedste i dykkerudstyr til stærke priser: Vi har dykkerudstyr til ferie og fritid inden for snorkelsæt og dykkermasker, snorkler, finner, både korte og lange dykkerdragter i 3 - 5 - 7mm tykkelse. Vi handler naturligvis kun med de store producenter af dykkerudstyr på vitale dele som regulatorer, bcd / vest og dykkercomputere. Her finder du mærker såsom Scubapro, Apeks, Aqualung, Procean og Suunto. Vælg disse mærker når kun det bedste inden for kvalitets dykkerudstyr er godt nok til dig. 

Vi har det stærkeste sortiment af 232 bars og 300 bars flasker og er førende inden for flasker til dykning og til skydning. 

Vi har et stort udvalg af tørdragter, inderdragter samt tilbehør dertil.  

Vi har desuden altid en stor mængde brugt og udgået dykkerudstyr til salg i vores lagersalg. Der finder du alt fra brugte regulatorer, dykkercomputere, brugte dykkerdragter som både tørdragter og våddragter. Der er selvfølgelig også en masse forskellige småting, som du kan være interesseret i. Vi servicerer altid vores brugte dykkerudstyr og giver som minimum 3 mdrs garanti på udstyret. Det er din garanti for en god handel med brugt dykkergrej. 

Til børnene: 

Vi har desuden et stort sortiment af dykkerdragter til børn i både 3 og 5 mm, derudover har vi snorkelsæt, finner, snorkelpakker, dykkermasker og sågar bcd og regulator til børn. 

Har du et barn der går til svømning, så har de tit stor gavn af at bruge en kort dykkerdragt til at holde varmen i bassinet, og dem finder du under vores kategori med dykkerudstyr til børn og unge.

 

Find os: Åbningstider hele året: 
Telefon +45 3833 7778 Mandag  12.00 - 17.30
Email: info@oceandive.dk    Tirsdag  12.00 - 17.30
Adresse:  Onsdag  12.00 - 17.30
Søndre Fasanvej 47 Torsdag  12.00 - 17.30
2000 Frederiksberg Fredag   12.00 - 17.30
Danmark Lørdag   10.00 - 14.00
Kort til os Søndag  LUKKET
   

 

 

 

 

 

 

Skal du bruge en pakkepris, så kontakt os for en personlig snak omkring det udstyr du skal bruge, så vi sammen kan finde din nye dykkerpakke til den rigtige pris.

Priser på nettet er samme som priser i butikken, selvfølgelig. 

Velkommen hos os! 

Team Ocean Dive Europe

 

Få de seneste opdateringer og de største nyheder inden for dykning, dykkerrejser, dykkerture og snorkelferie hos os på de sociale medier. 

 

Facebook for butikken her Facebook for klubben her Kalenderen med aktiviteter her

Facebook for Ocean Dive

Facebook klubben Kalender med ture