Du har ingen varer i din varekurv.

Helfodsfinner, Snorkling & Dykning

Helfodsfinner kan bruges til at snorkle, dykke og fridykke. De er mere simple og består af en fodlomme til hele foden og et blad. Man kan derfor ikke justere størrelsen, så det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, så de er behagelige at bruge. Helfodsfinner bliver oftest brugt med bare fødder, og er derfor mest velegnet til tropiske områder. Men køber man dem i en størrelse med plads til neoprensokker, kan man få lidt isolering og beskyttelse til fødderne.  

Form, størrelse og længde på bladet gør finnerne velegnet til forskellige formål. Jo længere bladet er, jo mere kraft skal der til at lave en benspark. Finner med langt blad er velegnet til langsomme, stive benspark, det giver en mere jævn hastighed, og gør dem effektive til at nå langt ved lavt energibrug. Det er optimalt for fridykkere. Finner til snorkling er ofte lettere, og nogle har en smule kortere blade. Du ligger derved bedre i vandet og kan hurtigt, uden for højt energibrug, bevæge dig rundt i vandet, skifte retning og hastighed.

Display per page
Sort by

Aqualung Wind

DKK 199,00 eks. moms

Sopras Sub X-Race - sort

Lukket helfodsfinne.
DKK 699,00 eks. moms

Sopras Sub X-Race more flexible - rød

Lukket helfodsfinne.
DKK 699,00 eks. moms

Sopras Sub X-Race more flexible - sort

Lukket helfodsfinne.
DKK 699,00 eks. moms

Sopras Sub X-Race - grøn

Lukket helfodsfinne.
DKK 699,00 eks. moms

Sopras Sub HF 300 - fridykker finner i carbon fiber

Lukket helfodsfinne.
DKK 2299,00 eks. moms

Sopras Sub HF 200 - fridykker finner i fiberglas

Lukket helfodsfinne.
DKK 1999,00 eks. moms

Aqualung Stratos Full Foot Fin Yellow

Den bedste all around fuld fod finne til dykning eller snorkling. En god holdbar, let og overkommelig finne. Fås kun i gul.
DKK 559,00 eks. moms DKK 399,00 eks. moms