Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Helfodsfinner, Snorkling & Dykning

  Helfodsfinner kan bruges til at snorkle, dykke og fridykke. De er mere simple og består af en fodlomme til hele foden og et blad. Man kan derfor ikke justere størrelsen, så det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, så de er behagelige at bruge. Helfodsfinner bliver oftest brugt med bare fødder, og er derfor mest velegnet til tropiske områder. Men køber man dem i en størrelse med plads til neoprensokker, kan man få lidt isolering og beskyttelse til fødderne.

  Form, størrelse og længde på bladet gør finnerne velegnet til forskellige formål. Jo længere bladet er, jo mere kraft skal der til at lave en benspark. Finner med langt blad er velegnet til langsomme, stive benspark, det giver en mere jævn hastighed, og gør dem effektive til at nå langt ved lavt energibrug. Det er optimalt for fridykkere. Finner til snorkling er ofte lettere, og nogle har en smule kortere blade. Du ligger derved bedre i vandet og kan hurtigt, uden for højt energibrug, bevæge dig rundt i vandet, skifte retning og hastighed.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Aqualung Wind til børn og unge

  Aqualung Wind til børn og unge

  Fede letvægts finner i god kvalitet der er perfekte til at tage med på rejser, snorkling og dykning. *OBS Restparti, gælder kun så længe lager haves*
  DKK 229.00 DKK 129.00
  Picture of Aqualung Wind til voksne

  Aqualung Wind til voksne

  Fede letvægts finner i god kvalitet der er perfekte til at tage med på rejser, snorkling og dykning. *OBS Restparti, gælder kun så længe lager haves*
  DKK 299.00 DKK 129.00
  Picture of Scubapro Jet Club Finner

  Scubapro Jet Club Finner

  Kompakt og kraftig finne fra Scubapro. Tilbyder alt komforten og brugervenligheden fra en fuldfodsfinner samt al kraften og ydeevnen fra en hælremsfinne.
  DKK 329.00 DKK 299.00