Search
Show prices tax inclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Komplet Regulatorsæt Pakke, Apeks DST / XTX 50, GULD pakke

  Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Apeks, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
  SKU: ODE-RP-G2
  *
  DKK 4199.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Højtydende kvalitets regulatorsæt

  Guld pakkeGuldpakken er den perfekte pakke til dig der vil have et regulatorsæt hvor ydevnen og kvaliteten er helt i top, hvor du får et super godt kvalitetssæt til en meget fordelagtig pris.
      
  Varmt og koldt vandRegulatorsættet er miljø forseglet der muliggør dykning i både de koldeste som i de varmeste vande, hvilket betyder at du også kan bruge det i Danmark hele året.
   

  Scubadiving.com

  Apeks’ XTX regulator linje har eksisteret i over et årti og at de stadig er velanset og populære taler for kvaliteten og ydeevnen.

  Hvis du vil have XTX200 ydeevne, men søger at spare nogle penge, så tjek XTX50. Bortset fra nogle elementer af udseendet, er anden trinnene identiske med samme venstre / højre reversibilitet, effektive brugerjusteringer, mulighed for udskiftning af luft udstødnings stykke og ComfoBite mundstykke. Den store forskel er i første trinnet. XTX50's første trin DST, er miljømæssigt forseglet som XTX200’s FSR første trin, men tilbyder også et roterende lavtryks port tårn med muligheden for en ny femte lavtryks port på toppen.

  Som sin storebror har XTX50 opnået perfekte resultater i Scubalabs standard vejrtrækningsmaskine test, og var endda oppe i nærheden af de allerbedste regulatorer. I havet vurderede testdykkere regulatorens brugerjusteringer som blandt de bedste i denne testgruppe. Den tilbyder minimal boble forstyrrelse, en effektiv purge og ubesværet lufttilførsel i alle dykkepositioner.

  Konklusion

  Hvis du kan lide at dykke med nogle af de bedste regulatorer, men dit budget er i den lavere ende, så er XTX50 en fantastisk måde at få en masse ydeevne for ikke så mange penge.

  Se den fulde regulator test: https://www.scubadiving.com/photos/scubalab-reg-review

  Sættet indeholder følgende

  Første trin: Apeks DST

  Pakken kommer som standard med DIN første trin, men hvis du hellere vil have bøjlekobling/yoke/INT skal du bare give besked om dette ifm. bestillingen.

  Læs mere på Apeks' hjemmeside: http://www.apeksdiving.com/uk/products/diving-regulators/product/atx.html

  Anden trin: Apeks XTX 50

  Læs mere på Apeks' hjemmeside: http://www.apeksdiving.com/uk/products/diving-regulators/product/atx.html

  Octopus: Apeks XTX 40

  Læs mere på Apeks' hjemmeside: http://www.apeksdiving.com/uk/products/diving-regulators/product/atx40-octopus.html

  Manometer: Polaris slim manometer

  Slim manometer det er letvægt og ikke fylder mere end nødvendigt og kan måle tryk helt op til 400bar.

  https://www.oceandive.dk/polaris-manometer-slim-80cm-hose

  Opgradér manometer

  Du har mulighed for at opgradere dit manometer til et kompakt Apeks manometer 
  http://www.apeksdiving.com/uk/products/gauges/product/apeks-spg-5000psi.html

  Inflator slange: 76cm miflex inflator slange

  Der medfølger i pakken en god sort inflator slange i miflex der bruges til at puste luft i BCD'en.

  https://www.oceandive.dk/miflex-inflator-slange-38-74-cm

  Miflex slange pakke

  Regulator pakken indeholder som standard miflex slange pakken så alle slanger er miflex.
  Miflex er en højtydende flettet slange. Fordelene ved miflex er et højere springtryk, mere bøjelige/fleksible slanger, letvægt, UV beskyttelse så de ikke nedbrydes i solen som gummi gør.

  Tilbehør

  Du har en række tilvalgsmuligheder for at opgradere din regulatorpakke med:

  Regulator taske

  Et regulatorsæt er et forholdsvist dyrt og skrøbeligt stykke udstyr, så det er vigtigt at beskytte det ved både transport og opbevaring. Penge sparet på en taske kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

  DIN til bøjlekoblings adapter

  I Danmark og steder med koldere vande bruger vi hovedsageligt DIN kobling mellem første trinnet og flasken, men i de fleste steder rundt omkring i verden med varme vande er bøjlekobling/yoke/INT klart det mest almindelige. Hvis du bruger dit regulatorsæt på rejser kan det derfor være en god idé at have en adapter med der laver DIN om til bøjlekobling, da de fleste flasker rundt omkring i de varme lande er lavet til bøjlekobling, så det gør det bare nemmere at bruge dit regulatorsæt.

  Mundstykke

  Opgrader til et ekstra komfortabelt mundstykke. Du beholder selvfølgelig det mundstykke der medfølger i pakken så du kan bruge det som reserve.
  Det formbare mundstykke kan desuden formes specifikt til din mund for optimal komfort og mindskelse af træthed i kæben under dykket.

  Octopus holder

  Tilvælg en octopus holder/clip du nemt kan klikke på en BCD, hvor din octopus klikkes i så den ikke hænger og dingler og skraber mod bunden som ødelægger både octopussen og korallerne. Octopussen hives desuden nemt ud hvis din buddy skulle få brug for den.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags