Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Hælremsfinner

  Hælremsfinner sidder fast med en rem hen over hælen. De er åbne i hælen, og det giver plads til at have en sko eller støvle på, hvis du foretrækker det, når du dykker. De er også særligt velegnet til tørdragter og våddragter med integrerede sko, som du naturligvis finder i sortimentet her hos Ocean Dive. Hvis du har en dragt med sko i eller bare neopren sko, er det en god ide at have dem med, hvis du skal prøve finnerne. Der er nemlig forskel på fodlommerne i finnerne, og det er vigtigt, at finnerne passer godt i forhold til hælremmen og skoen, hvis du skal have mest muligt ud af dem.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Aqualung Phazer Finner Pink - Størrelse Regular (Medium) *RESTSALG*

  Aqualung Phazer Finner Pink - Størrelse Regular (Medium) *RESTSALG*

  *SUPER GODT TILBUD PÅ VORES SIDSTE PAR* Phazer Finnen fra Aqualung med en enorm kraft, god komfort og fleksibilitet. Uanset om du er begynder eller ekspert, er Aqualung Phazer finnen noget for dig.
  DKK 999.00 DKK 299.00
  Picture of Scubapro Seawing Nova Finner

  Scubapro Seawing Nova Finner

  Multi prisvindende finne med nytænkende design, der gør den til en af de bedste og mest populære finner!
  DKK 1350.00 DKK 1099.00
  Picture of ScubaPro Snorkel Plus Junior Finner

  ScubaPro Snorkel Plus Junior Finner

  Let og lækker åbenhæls barfods finne til børn og unge, til svømning, snorkling og dykning i både Danmark og på rejsen. Hælstroppen kan justeres så de kan vokse omkring 3-4 skostørrelser i dem.
  DKK 349.00 DKK 229.00
  Picture of Scubapro Nova Gorilla Finner

  Scubapro Nova Gorilla Finner

  Næsten identisk til Scubapros Seawing Nova finnen, er Scubapro nu kommet ud med denna Gorilla finne som er mere stiv og gør dine spark mere kraftfulde
  DKK 1499.00 DKK 1299.00