Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Garmin Descent MK2i Dykkercomputer i Titanium med Titaniumrem, Siliconerem og transmitter

  Manufacturer: Garmin
  Alsidig og avanceret Multisports dykkercomputer med overflade-GPS til dine dykkereventyr fra Garmin. Nu i en toplækker titanium model. Fås med silikone eller titanium rem. Ocean Dive er garanteret de billigste i Danmark på Garmin Dykkerure. Som i GARANTERET! Tilkøber du titaniumsrem, så modtager du både en siliconerem til land- og vandsport og en titaniumsrem til daglig brug!
  SKU: 010-02132-13
  *
  Old price: DKK 16799.00
  DKK 14799.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  En dykkercomputer du kan bruge til alle dine interesser -

  Garmin MK2 kan bruges til meget mere end bare dykning, den er fx perfekt til at dyrke motion med, bestige bjerge og mange andre aktiviteter. Den nye Garmin MK2 Descent har fået en større skærm og har fået mulighed for at få en eller flere transmitter tilknyttet

  Uanset om du dykker med eller uden flaske, i saltvand eller ferskvand, om du ånder nitrox, trimix eller holder vejret er Descent Mk2 den intuitive og komplette dykkercomputer, du har ventet på. Det er den første wearable dykkercomputer med overflade-GPS, kort på skærmen i fuld farve og positionsreference – så du nemt kan markere dine start- og slutpunkter1. Når du er i vandet, sørger den gennemtestede Bühlmann ZHL-16c-algoritme for, at du holder dig inden for dine dykkergrænser. Valgbare lyd- og vibrationsalarmer hjælper med at holde dig opdateret under vandet. Når du er tilbage over vandet, fungerer Descent Mk2 også som en robust træningsmakker med de bedste funktioner fra vores ultimative fēnix® 5X multisports-GPS-ur, herunder smart-notifikationer 3 til at hjælpe dig med at holde kontakten, mens du er på farten. Og Descent Mk2 er designet så smart, komfortabelt og elegant, at du også vil bruge den som hverdagsur.

  Du modtager dette i din pakke, afhængigt af hvilket Garmin Mk2i dykkerur du har købt:

  Garmin Descent Mk2i, Carbongrå titanium -DLC dykker med sort siliconerem

  • Carbongrå titanium-DLC med sort rem
  • Sort siliconerem, ekstra lang til dykning
  • Opladnings-/datakabel
  • Brugermanual / Dokumentation
  • Varenummer er 010-02132-11

  Garmin Descent Mk2i bundle, Carbongrå titanium-DLC dykkerur med sort siliconerem

  • Carbongrå titanium-DLC med sort rem
  • Descent T1 transmitter
  • Sort siliconerem, ekstra lang til dykning
  • Opladnings-/datakabel
  • Brugermanual / Dokumentation
  • Varenummer er 010-02132-13

  Garmin Descent Mk2i bundle,
  carbongrå titanium-DLC med DLC titaniumrem og siliconerem

  • Carbongrå titanium-DLC med DLC titaniumrem
  • Descent T1 transmitter
  • QuickFit™ 26 silikonerem i sort
  • Sort siliconerem ekstra lang til dykning
  • Opladnings-/datakabel
  • Brugermanual / Dokumentation
  • Varenummer er 010-02132-12

  Et par lækre opgraderinger i forhold til Garmin Mk1

  Garmin MK2i Descent har en skærm der er 36% større end skærmen på Garmin Mk1

  Håndledsbaseret pulsmåler til dykning også.

  Diving App installeret så du kan planlægge dine dyk direkte på uret.

  Garmin Pay & Musik etc

  Ånd lettere, dyk bedre

  Giver nem adgang til funktioner til en række dykkeraktiviteter – herunder mulighed for at planlægge dyk på enheden til rekreative, tekniske og fri dyk – Descent Mk2 sørger for alle de vigtige realtidsdata, du har brug for til et sikkert dyk. Computeren aktiveres automatisk, når du rammer vandet, og viser din aktuelle dybde, dykketid, vandtemperatur, opstignings- og nedstigningshastighed, tid uden dekompression, oplysninger om dekompressionsstop, batterilevetid og meget mere på enhedens knivskarpe 1,2" farveskærm.

  Du kan indstille hørbare tonealarmer og vibrationsalarmer for at minde dig på kritiske punkter i dit dyk. Der understøttes op til 6 forskellige gasblandinger, herunder nitrox og trimix (op til 100 % ilt), og den understøtter CCR. Konfigurerbare indstillinger for konservatisme gør det muligt for dig at tilpasse dine personlige sikkerhedsgrænser.

  Flere navigationssensorer

  Ud over den højfølsomme GPS- og GLONASS-satellitsporing for kortbaseret navigation over vand har Descent Mk2 også et komplet udvalg af ABC-sensorfunktioner (højdemåler, barometer og kompas). Desuden er den letlæselige kompasskærm tilgængelig til brug under vandet. Den indbyggede højdemåler giver højdedata, mens det hældningskompenserede 3-aksede elektroniske kompas holder kursen for dig – uanset om du bevæger dig eller ej. For at få hurtig adgang til kompasset kan du bruge den praktiske "tryk for kompas"-funktion til blot at dobbelttrykke på skærmen i stedet for at bruge funktionstasterne.

  Håndledsbaseret pulsmåling

  Descent Mk2 bruger Garmin Elevate håndledsbaseret pulsteknologi2 til optisk skanning af din puls (når den bæres i kontakt med huden, ikke over på en våddragt eller tørdragt). Dykkercomputeren registrerer dine udmattelsesniveauer og uploader automatisk dine pulsdata til din Garmin Connect-konto til gennemgang og analyse efter dykket.

  Avancerede multisportsurfunktioner

  Ud over det komplette sæt af dykkercomputerfunktioner har Descent Mk2 også et komplet udvalg af værktøjer til sport/træning, fitness og outdoor navigation som kendt fra vores populære fēnix-serie af avancerede multisportsure. Du kan trække på en lang række fysiologiske parametre, cykeldynamik, fitnessfunktioner og meget mere – for at overvåge dine træningsdata, måle dine fremskridt og undgå skader. Der er særlige forudindlæste aktivitetsprofiler til svømning, løb, cykling, vandring, skiløb, roning, paddle boarding og meget mere. Forskellige funktioner til tidstagning, omgangstæller og kortsporing er let tilgængelige. Og som ekstra motivation kan du også downloade avancerede træningspas og træningsplaner til din enhed fra Garmin Connect.

  Par med den globale inReach® satellitkommunikator

  Få ro i sindet på håndleddet. Par Descent Mk2 dykkercomputeren og Global inReach Mini® tovejs satellitkommunikator (satellitabonnement er påkrævet) . Du kan modtage notifikationer og vejrudsigter på dit håndled og endda udsende et SOS fra overfladen direkte fra dit ur. Når du bruger inReach Mini i dykkerhuset, der er vandklassificeret til 10 ATM (eller 100 meter), kan du roligt tage det med under vandet og bruge det, når du er kommet op til overfladen igen1.

  Smart-tilslutning

  Når Descent Mk2 er parret med en kompatibel smartphone3, gør den det let at modtage sms'er, e-mails og smart-notifikationer direkte på urskiven. Den giver dig også adgang til automatiske overførsler med Garmin Connect, lydbeskeder, musikstyring m.m. Når du er over vandet, kan familie og venner følge din position og dit eventyr online i realtid ved hjælp af LiveTrack-funktionen. Du kan også bruge GroupTrack og dit kort til at holde øje med de kammerater, du deler aktiviteter med, mens du er på farten.

  Førsteklasses materialer, elegant stil

  Descent Mk2 er fremstillet af førsteklasses materialer og fås i to forskellige modeller: urkrans i rustfrit stål med urrem i behandlet silikone eller en deluxe-model med urkrans i titanium og lænke i børstet DLC-titanium. Begge modeller har avanceret GPS- og GLONASS-satellitmodtagelse med en EXO™ retningsuafhængig antenne intergereret i urkransen, som giver bedre modtagelse i udfordrende miljøer (i modsætning til GPS alene). En lys Garmin Chroma™-fuldfarveskærm med høj opløsning med LED-baggrundsbelysning sikrer god læsbarhed under alle lysforhold, både over og under vandet. Og for at opnå større ridsefasthed har begge modeller et kuppelformet safirglas.

  Oplad den, forvandl den

  Mellem opladninger kan du forvente op til 40 timers batteritid i dykkertilstand, op til 21 dage i urtilstand, op til 12 dage i smartwatch-tilstand og op til 20 timer i GPS-tilstand (afhængigt af indstillinger). Med QuickFit™-remme kan du tilpasse din stil på håndleddet til enhver daglig aktivitet eller særlig lejlighed – uden brug af værktøj. Og til dykning medfølger længere QuickFit-remme til brug over tykke våddragter eller tørdragter.

  Du kan tilpasse urets skærm med gratis urskiver, apps og datafelter fra vores Connect IQ™ Store. Af hensyn til din sikkerhed er Connect IQ-funktionerne ikke tilgængelige under dykning for at sikre, at alle dykkerfunktioner fungerer efter hensigten. Begge Descent Mk2-modellerne er også Wi-Fi®-aktiveret, så de begge kan oprette forbindelse til dit trådløse netværk og automatisk overføre aktiviteter til deling på Garmin Connect.

  Specifikationer

  • Premium dykkercomputer med alle funktioner og overflade-GPS i smart urdesign med lys 1,2" farveskærm og TOPO-kort
  • Indbyggede sensorer omfatter 3-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt GPS- og GLONASS-funktioner, der gør det muligt at markere dine start- og slutpunkter1
  • Vælg tilstande for dykning med en enkelt eller flere gasser (herunder nitrox og trimix), måler, fridykning og closed circuit rebreather (CCR); planlæg dine dyk direkte på enheden
  • Med dykkerloggen kan du gemme og gennemse data fra op til 200 dyk – og dele dem online via Garmin Connect™ og den medfølgende mobilapp
  • Leveres med Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi2, multisportsaktivitetsprofiler, performancedata og smart-notifikationer3
  • : op til 19 dage i urtilstand, 10 dage i smartwatch-tilstand, 40 timer i dykkertilstand og 20 timer i GPS-tilstand4

  OBS!

  GPS-sporing og satellitkommunikation fungerer ikke under vandet
  2Læs mere om nøjagtighed for aktivitetstrackere: Garmin.com/ataccuracy
  3Parret med en kompatibel telefon
  4Afhængigt af indstillingerne
  Wi-Fi® er et registreret varemærke, der tilhører Wi-Fi Alliance

  BEMÆRK: Nogle jurisdiktioner regulerer eller forbyder brug af satellitkommunikationsenheder. Det er brugerens ansvar at kende og overholde alle gældende love i de jurisdiktioner, hvor brugeren har til hensigt at bruge enheden.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *