Søg
Vis priser med moms
Dansk
Alle kategorier
  Menu Close

  Ventiler til enkeltflasker

  I denne kategori finder du forskellige flaskeventiler til din dykkerflaske. Alle vores ventiler til dykkerflasker er produceret af de førende producenter i verden og kommer som regel allerede som oxygenrene ventiler, hvilket er din sikkerhed for god kvalitet og giver dig mulighed for at bruge dem til almindelige dykkerflasker, stageflasker eller til sidemount dykning.

  Selve tilslutningen til regulatoren kommer i tre forskellige muligheder, enten almindelige din-kobling kaldet G5/8 eller DIN 26/2 som er det nye nitroxgevind, desuden har du selvfølgelig også mulighed for at have den velkendte bøjlekobling. Flaskeventilerne kommer standard som din-kobling men du køber ganske enkelt en adapter til at sætte ind i ventilen, hvis du skal konvertere den til en yoke / bøjle dykkerflaske. Vi har selvfølgelig ventilerne i både 200 - 232 og 300 bars tilslutning.

  Flaskeventilerne kommer i to forskellige gevindtyper M25/2 eller 3/4 tomme gevind i selve flaskehalsen, og af sikkerhedsmæssige årsager er det meget vigtigt at du ved hvilken der passer sammen.

  Er du i tvivl om hvilken ventil der passer perfekt til din dykkerflaske, er du altid velkommen til at kontakte os før køb.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Filtrer efter pris
  Billede af Aqualung Standard Tank Valve 300B
  Billede af Aqualung Z-Valve 230B
  Billede af Polaris M25/2 232 bar Single Ventil Højre
  Billede af Polaris M25/2 232 bar Single Ventil Venstre
  Billede af Polaris M25/2 300 bar Single Ventil Højre
  Billede af Polaris M25/2 300 bar Single Ventil Venstre