Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Fish Loop Meraki Mini - Fiskelasso til undervandsjagt om natten Mini Version

  Fish Loop laver en lækker fiskelasso som er en af de godkendte metoder til at fange fisk om natten. Nem at lade, nem at bruge! Køb Mini versionen hvsi du har lyst til at bruge en mindre lasso der er nemmere at svømme rundt med.
  SKU: FLMS_0001-copy
  Old price: DKK 1999.00
  DKK 1699.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Fish Loop Meraki MINI 

  Hvis du synes en fiskelasso ser lidt speciel ud, så er du ikke alene, men efter det blev ulovligt at jage fisk om natten med en konventionel harpun, er "jagten" (høhø) gået ind på det perfekte redskab til at fange fisk. Fish Loop er et anerkendt alternativ på markedet produceret af en lokal dansk uv-jæger.

  Kunsten i at konstruere en fiskelasso er at lave en lasso der lukker hurtigt og hårdt nok til at fisken ikke kan slå sig fri, men heller ikke så hårdt at det nærmest klipper den i to stykker, og der er gået mange timer i at producere en lasso der så at sige rammer plet.

  Nu tænker du måske at det må være besværligt at fiske med en lasso, og der er en ingen tvivl om at der skal mere håndelag og jagtinstinkt til at bruge en lasso end en standard harpun, men de fleste der fisker om natten synes faktisk at det er væsentligt sjovere og mere "jagtagtigt" at bruge en lasso, og det kræver mere af dig som uv-jæger, hvilket er en udfordring som de fleste sætter stor pris på!

  Funktion på Fish Loop 

  Du skal liste løkken omkring fisken og trykke på aftrækkeren som på en almindelig harpun. De to elastikker strammer til på et spiltsekund og klemmer løkken fast om fisken. Fisken vil prøve at slå sig fri, så der er gået en masse tid i at finde lige præcis den rigtige spænding i løkken for at fisken ikke kan vriste sig fri, da det næsten altid efterlader en fisk der nærmest river sig selv i stykker, hvis ikke det er helt perfekt.

  Du kan fange alle de fisk du kan finde (hvis de overholder diverse mål) men det nemmeste er at fange fisk der står stille i vandet, da det giver dig mere tid som uvjæger

  Fiskearter kan være - Torsk, Sej, Aborre, Multer og til de lidt hurtigere havørreder!

  Materialer i Fish Loop:

  Fishloop er sammensat af følgende dele:

  • Pultruded Kulfiberrør
  • Utrolig stærke plastdele
  • Imersion aftrækker
  • Alu triggerindsats
  • 2 x Salvimar S400 14mm Elastikker
  • 2.6mm Monofil til lasso
  • SS316 Rust- og syrefaste bolte/møtrikker

  Fish Loop Mini måler 110cm fra bund til spids. Løkken måler 22 x 25cm (plads til selv de store fisk)
  Vægten er KUN 630g!

  Skulle det mod vores forventning ske, at den ikke holder grundet produktionsfejl. Så får du en ny - ganske simpelt

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *