Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Dykkerkompas

  Hos OceanDive fører vi kun dykkerinstrumenter i den allerbedste kvalitet, og det gælder selvfølgelig også på vores kompas til dykning. Der er to dykkerkompas på markedet som er førende, og det er som altid Suuntos dykkerkompas SK8, som er en nyere version af Suunto SK7, og så OMS som har et super godt kompas til en meget fair pris.

  Når du skal vælge et kompas til dykning, så er det vigtigt at du vælger et dykkerkompas der har en god hældningsgrad, hvilket er en indikation af hvor meget du kan tilte/vælte kompasset til side, før det hænger fast i indersiden af kassen og ikke længere viser dig den rigtige kurs. Med Suuntos SK7 kompas og deres nye SK8 har Suunto sæt nye standarder for hvor lækkert det kan gøres, og OMS dykkerkompas er faktisk lige så godt.

  Desuden er det vigtigt at du vælger det dykkerkompas som har en markering af den svømmeretning og har en drejekrans der er nem at bruge, selv om du bruger lidt tykke handsker til dykning herhjemme. Både Suunto SK8 og OMS dykkerkompas kommer helt til tops når det drejer sig om brugervenlighed og gode features, og det er nemt at læse retningsindikationerne på indersiden af dykkerkompasserne. Suuntos SK8 kompas kan desuden integreres i flere forskellige dykkerkonsoller fra Suunto, så du har alsidig mulighed for at finde en opsætning der passer lige til dig.

  Vi er i butikken selv aktive dykkere og bruger faktisk rigtigt gerne bungee mounts til dykning, og du finder bungees mounts til både ældre og nyere kompasser og andre dykkerinstrumenter. Er du i tvivl om det kan fungere til dig, så er du velkommen til at kontakte os for et par gode ideer til opsætning af dit dykkerudstyr.

  Mangler du reservedele til dit dykkerkompas, lagerfører vi de mest almindelige varianter der passer direkte til både Suunto SK7 og SK8, og du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke lige finder den del du mangler til dit kompas.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Suunto SK8 dykkerkompas med bungee mount

  Suunto SK8 dykkerkompas med bungee mount

  Suunto SK8 kompas med komplet bungee mount
  DKK 499.00
  Picture of Suunto SK8 dykkerkompas med standard gummi rem

  Suunto SK8 dykkerkompas med standard gummi rem

  Suunto SK8 kompas med komplet bungee mount eller med standard gummi rem
  DKK 499.00
  Picture of Suunto SK8 Compass Capsule

  Suunto SK8 Compass Capsule

  Suunto SK8 Compass Capsule
  DKK 329.00
  Picture of Suunto SK7 og SK8 gummi elastik holder

  Suunto SK7 og SK8 gummi elastik holder

  Suunto SK7 og SK8 bungee mount rubber boot. Original gummiholder til dit Suunto kompas, der er lavet til at bruges med elastik snor. Bemærk elastik snor købes seperat.
  DKK 299.00
  Picture of Suunto SK7 og SK8 gummi holder til håndled

  Suunto SK7 og SK8 gummi holder til håndled

  Suunto SK7 og SK8 Wrist Mount rubber boot. Original gummiholder til dit Suunto kompas, der bruges sammen med en rem. Bemærk rem købes seperat
  DKK 80.00
  Picture of Suunto SK8 gummi rem til holder

  Suunto SK8 gummi rem til holder

  Suunto SK8 Wrist Mount gummi rem. Original gummirem til dit Suunto kompas eller dybde måler. SUUNTO DIVE COMPASS AND DEPTH GAUGES ELASTOMER STRAP
  DKK 202.00 DKK 199.00
  Picture of OMS Compass w/Bungee Mount

  OMS Compass w/Bungee Mount

  OMS Compass w/Bungee Mount
  DKK 499.00
  Picture of Bungee Mount til Suunto SK8 & SK7 Kompas

  Bungee Mount til Suunto SK8 & SK7 Kompas

  Alternativt Mount til Suuntos dykkerkompas
  DKK 179.00 DKK 129.00
  Picture of Suunto SK7 og SK8 Drejekrans & Holder

  Suunto SK7 og SK8 Drejekrans & Holder

  Suunto SK7 og SK8 Drejekrans & Holder
  DKK 159.00 DKK 99.00