Du har ingen varer i din varekurv.

Det bedste kvalitets regulatorsæt, Scubapro MK25 EVO/ A700, PREMIUM pakke

Kort beskrivelse
Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Scubapro, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet indeholder Scubapro's Top model af første og andentrin. Du har desuden mulighed for at opgradere til "Carbon Black Tech" versionen der har vundet "Tester's Choice" i Scubalab's 2016 regulator test, da det var testernes fortrukne regulatorsæt. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
Producenter: Polaris Dive Gear , Scubapro
SKU: ODE-RP-P1
*

Det bedste kvalitets regulatorsæt

   Premium pakke   Premiumpakken er den perfekte pakke til dig der vil have det aller bedste! Pakken indeholder topmodellen hvor ydeevnen og kvaliteten er uovertruffen, så du får det aller bedste men til en meget fordelagtig pris.
       
   Varmt og koldt vand   Regulatorsættet er miljø forseglet der muliggør dykning i både de koldeste som i de varmeste vande, hvilket betyder at du også kan bruge det i Danmark hele året.
       

 Sættet indeholder følgende

Første trin: Scubapro MK25 EVO

  

Pakken kommer som standard med DIN første trin, men hvis du hellere vil have bøjlekobling/yoke/INT skal du bare give besked om dette ifm. bestillingen.

Læs mere på Scubapro's hjemmeside: https://ww2.scubapro.com/en-GB/ZAF/regulators/products/mk25-evoa700.aspx

Anden trin: Scubapro A700

  

 

Læs mere på Scubapro's hjemmeside: https://ww2.scubapro.com/en-GB/ZAF/regulators/products/mk25-evoa700.aspx

Opgradér til Carbon Black Tech

Du har mulighed for at opgradere dit første og anden trin til den eksklusive Carbon Black Tech version, der kombinerer de bedste high-tech materialer, uovertruffen ydeevne med et lækkert design.

Læs mere her: https://ww2.scubapro.com/en-GB/AUS/regulators/products/mk25-evo-a700-carbon-black-tech.aspx

MK25 Evo A700 Carbon Black Tech Tester's choice 016

Octopus: Scubapro R195

  

Læs mere på Scubapro's hjemmeside: https://ww2.scubapro.com/en-GB/AUS/regulators/products/r195-octopus.aspx

Manometer: Polaris slim manometer

  

Slim manometer det er letvægt og ikke fylder mere end nødvendigt og kan måle tryk helt op til 400bar.

https://www.oceandive.dk/polaris-manometer-slim-80cm-hose

Opgradér manometer

Du har mulighed for at opgradere dit manometer til et kompakt Scubapro manometer

https://ww2.scubapro.com/en-GB/FRA/instruments/gauges/products/compact-pressure-gauge.aspx

Inflator slange: 76cm gummi inflator slange

  

Der medfølger i pakken en god sort inflator slange i gummi der bruges til at puste luft i BCD'en.

https://www.oceandive.dk/inflator-slange-sort

 

Tilbehør

Du har en række tilvalgsmuligheder for at opgradere din regulatorpakke med:

Miflex slange pakke

  

Vælg miflex slange pakken for at opgradere alle slanger fra gummi til miflex. Miflex er en højtydende flettet slange. Fordelene ved miflex er et højere springtryk, mere bøjelige/fleksible slanger, letvægt, UV beskyttelse så de ikke nedbrydes i solen som gummi gør.

Regulator taske

  

Et regulatorsæt er et forholdsvist dyrt og skrøbeligt stykke udstyr, så det er vigtigt at beskytte det ved både transport og opbevaring. Penge sparet på en taske kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

DIN til bøjlekoblings adapter

  

I Danmark og steder med koldere vande bruger vi hovedsageligt DIN kobling mellem første trinnet og flasken, men i de fleste steder rundt omkring i verden med varme vande er bøjlekobling/yoke/INT klart det mest almindelige. Hvis du bruger dit regulatorsæt på rejser kan det derfor være en god idé at have en adapter med der laver DIN om til bøjlekobling, da de fleste flasker rundt omkring i de varme lande er lavet til bøjlekobling, så det gør det bare nemmere at bruge dit regulatorsæt.

Mundstykke

  

Opgrader til et ekstra komfortabelt mundstykke. Du beholder selvfølgelig det mundstykke der medfølger i pakken så du kan bruge det som reserve.
Det formbare mundstykke kan desuden formes specifikt til din mund for optimal komfort og mindskelse af træthed i kæben under dykket.

Octopus holder

  

Tilvælg en octopus holder/clip du nemt kan klikke på en BCD, hvor din octopus klikkes i så den ikke hænger og dingler og skraber mod bunden som ødelægger både octopussen og korallerne. Octopussen hives desuden nemt ud hvis din buddy skulle få brug for den.

Produkt tags