Du har ingen varer i din varekurv.

Det bedste kvalitets regulatorsæt, Apeks FSR / XTX 200, PREMIUM pakke

Kort beskrivelse
Vi har samlet et komplet kvalitets regulatorsæt fra Apeks, der indeholder alt du skal bruge, til en super skarp pris. Sættet indeholder Apeks' top model af første og andentrin. Førstetrinnet er miljø forseglet der forhindrer tilisning og at sand og snavs kommer ind, så det kan bruges i selv de barskeste forhold.
Producenter: Polaris Dive Gear , Scubapro
SKU: ODE-RP-P2
*

Det bedste kvalitets regulatorsæt

   Premium pakke   Premiumpakken er den perfekte pakke til dig der vil have det aller bedste! Pakken indeholder topmodellen hvor ydeevnen og kvaliteten er uovertruffen, så du får det aller bedste men til en meget fordelagtig pris.
       
   Varmt og koldt vand   Regulatorsættet er miljø forseglet der muliggør dykning i både de koldeste som i de varmeste vande, hvilket betyder at du også kan bruge det i Danmark hele året.
       

 

Scubadiving.com
Apeks’ XTX regulator linje har eksisteret i over et årti og at de stadig er velanset og populære taler for kvaliteten og ydeevnen.

Top modellen i linjen XTX200 er uden problemer i stand til at få perfekte resultater i vejrtrækningsmaskine testen og i havet ånder den som en drøm. Andet trin fortsætter med at komme med et ComfoBite mundstykke og et valg af udstødning tees. Det bredere udstødnings stykke gør det godt i at holde boble forstyrrelse til et minimum, men det smallere stykke er lettere og mere kompakt. Regulatoren giver en effektiv purge og gode brugerjusteringer.

Konklusion

XTX200 giver en lækker, jævn og tør vejrtrækning i alle dykkepositioner, og som en test dykker siger, er det en "Pisse fed regulator!"

Se den fulde regulator test: https://www.scubadiving.com/photos/scubalab-reg-review

 

Sættet indeholder følgende

Første trin: Apeks FSR

  

Pakken kommer som standard med DIN første trin, men hvis du hellere vil have bøjlekobling/yoke/INT skal du bare give besked om dette ifm. bestillingen.

Læs mere på Apeks' hjemmeside: http://www.apeksdiving.com/uk/products/diving-regulators/product/xtx200-regulator.html

Anden trin: Apeks XTX 200

  

Læs mere på Apeks' hjemmeside: http://www.apeksdiving.com/uk/products/diving-regulators/product/xtx200-regulator.html

Octopus: Apeks XTX 40

  

Læs mere på Apeks' hjemmeside: http://www.apeksdiving.com/uk/products/diving-regulators/product/atx40-octopus.html

Manometer: Polaris slim manometer

  

Slim manometer det er letvægt og ikke fylder mere end nødvendigt og kan måle tryk helt op til 400bar.

https://www.oceandive.dk/polaris-manometer-slim-80cm-hose

Opgradér manometer

Du har mulighed for at opgradere dit manometer til et kompakt Apeks manometer 
http://www.apeksdiving.com/uk/products/gauges/product/apeks-spg-5000psi.html

Inflator slange: 76cm miflex inflator slange

  

Der medfølger i pakken en god sort inflator slange i miflex der bruges til at puste luft i BCD'en.

https://www.oceandive.dk/miflex-inflator-slange-38-74-cm

Miflex slange pakke

  

Regulator pakken indeholder som standard miflex slange pakken så alle slanger er miflex.
Miflex er en højtydende flettet slange. Fordelene ved miflex er et højere springtryk, mere bøjelige/fleksible slanger, letvægt, UV beskyttelse så de ikke nedbrydes i solen som gummi gør.

Tilbehør

Du har en række tilvalgsmuligheder for at opgradere din regulatorpakke med:

Regulator taske

  

Et regulatorsæt er et forholdsvist dyrt og skrøbeligt stykke udstyr, så det er vigtigt at beskytte det ved både transport og opbevaring. Penge sparet på en taske kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

DIN til bøjlekoblings adapter

  

I Danmark og steder med koldere vande bruger vi hovedsageligt DIN kobling mellem første trinnet og flasken, men i de fleste steder rundt omkring i verden med varme vande er bøjlekobling/yoke/INT klart det mest almindelige. Hvis du bruger dit regulatorsæt på rejser kan det derfor være en god idé at have en adapter med der laver DIN om til bøjlekobling, da de fleste flasker rundt omkring i de varme lande er lavet til bøjlekobling, så det gør det bare nemmere at bruge dit regulatorsæt.

Mundstykke

  

Opgrader til et ekstra komfortabelt mundstykke. Du beholder selvfølgelig det mundstykke der medfølger i pakken så du kan bruge det som reserve.
Det formbare mundstykke kan desuden formes specifikt til din mund for optimal komfort og mindskelse af træthed i kæben under dykket.

Octopus holder

  

Tilvælg en octopus holder/clip du nemt kan klikke på en BCD, hvor din octopus klikkes i så den ikke hænger og dingler og skraber mod bunden som ødelægger både octopussen og korallerne. Octopussen hives desuden nemt ud hvis din buddy skulle få brug for den.

Produkt tags