Du har ingen varer i din varekurv.

Vilkår & betingelser

Handelsbetingelser:

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Ocean Dive Explorers ApS
Sdr. Fasanvej 47
2000 Frederiksberg
Tel:: +45 3833 7778 (11.30 - 17.30)
Fax: +45 3271 0996
E: info@oceandive.dk
CVR-nr DK26496667


Bestilling af varer: 
Du kan bestille på flg. måder:

  1. På hjemmesiden www.oceandive.dk
  2. Pr. email info@oceandive.dk
  3. På telefon +45 38337778 
  4. Ved personligt fremmøde i butikken 
Sprog. 
Almindelige handelsbetingelser og indgåelse af kontrakter sker på dansk. 
 
Priser: 
Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner, dkk, og tillagt 25% moms og eventuelle andre afgifter. Priser er eksklusiv forsendelse og eventuelle gebyr ved kortbetaling. 

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 24 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler). Du kan altid følge din ordre-status ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden. Ordrer, der ønskes betalt via giro, e-bank eller check, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, hvorefter de annulleres automatisk.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:

Kreditkort:
Grafikken øverst til højre, viser hvilke kort vi accepterer.
Ocean Dive anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinier.

Bank:
Danske Bank
Reg.nr. 3306 Kontonr 4642813757

Check sendes til:
Ocean Dive Explorers ApS
Sdr. Fasanvej 47
2000 Frederiksberg
Tel:: +45 3833 7778 (11.30 - 17.30)
Fax: +45 3271 0996
E: info@oceandive.dk
CVR-nr DK26496667


Husk at oplyse ordrenummer/fakturanummer.

Gavekort
Bemærk venligst følgende betingelser for gavekort
Når du køber et gavekort, bliver der automatisk genereret en unik kode, du skal indtaste i forbindelse med selve betalingsfasen, hvorefter beløbet fratrækkes dit samlede køb. Med mindre prisen på dine varer svarer præcist til beløbet på dit gavekort, vil du enten have penge tilgode på gavekort eller et restbeløb, du skal/kan betale med dit kreditkort. Systemet beregner automatisk dette. 

Misbrug af gavekort, mistet gavekort, dækning & hæftelse. 

  • Er beløbet på gavekortet mindre end/op til i alt 3000,- hæfter du selv for eventuelt misbrug. 
  • Hvis du mister gavekortet, så kontakt os hurtigst muligt, da vi har informationen til at ligge i systemet og kan hjælpe med at forhindre misbrug. 
  • Hvis værdien kan overstige 3.000,- kr, hæfter udbyderen som udgangspunkt i tilfælde en andens misbrug. Kun i situationer nævnt i betalingslovens § 62, hæfter brugeren ved misbrug.

Særlig returret ved gavekort
Gavekort gælder 3 år fra dato, hvor det er udstedt. Denne frist gælder IKKE hvis gavekortet er købt til en rejse, tur, kursus eller andet arrangement, hvor det fremgår tydeligt, hvilken dag eller i hvilken periode dette udføres og derved datoen for udløb af samme.

Der gælder almindelig fortrydelsesret 14 dage på gavekortet med mindre datoen for arrangementets udførelse indtræffer før de 14 dage er gået. 

Gavekort kan bruges helt eller delvist i forbindelse med køb på hjemmesiden eller i butikken. Overstiger fakturaens beløb værdien af dit gavekort, betaler du ganske enkelt en eventuel difference via en af de andre betalingsmuligheder. Overstiger værdien af dit gavekort fakturaens samlede sum, så har du penge tilgode på gavekortet til videre køb. 

Du kan få udbetalt et eventuelt restbeløb på gavekortet kontant ved henvendelse til butikken senest 1 år fra udløb af gavekortet.

Læs mere om virtuelle gavekort hos forbrugerombudsmanden her

Juridisk Erklæring 

Juridisk erklæring Copyright © 2008 Ocean Dive Europe ApS og www.DykkerUdstyr.dk
Enhver bemyndiget person er hermed fri til at se, kopiere, udskrive og distribuere dette dokument på følgende betingelser: -
1. Dette dokument kan anvendes kun til orientering.
2. Dokumentet kan kun bruges til ikke-kommercielle formål.
3. Enhver kopi af dette dokument eller dele heraf skal indeholde denne meddelelse om ophavsret.
Bemærk, at ethvert produkt, proces eller teknologi beskrevet i dokumentet kan være omfattet af andre intellektuelle ejendomsrettigheder, der ejes af Ocean Dive Europe ApS og/eller www.DykkerUdstyr.dk og ikke har licens nedenfor.

Denne publikation er til rådighed "som den er" uden garanti af nogen art, hverken udtrykt eller stiltiende, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier med hensyn til tilfredsstillende kvalitet (og / eller salgbarhed), egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse. Vi garanterer ikke, at materialerne vil være fejlfri, eller fri for virus, ærekrænkende, fornærmende eller andre skadelige sager. Du påtager dig alle omkostninger til alle nødvendige service, reparationer eller rettelser.

Denne publikation kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl. Der føjes jævnligt ændringer til oplysningerne hvorved disse ændringer vil blive indarbejdet i nye udgaver af publikationen. Ocean Dive Europe ApS og www.DykkerUdstyr.dk kan foretage forbedringer og / eller ændringer i produktet (erne) og / eller program (mer), der er beskrevet i denne publikation til enhver tid.

Vilkår og betingelser
Ved at bruge dette websted accepterer du at være bundet af disse vilkår for anvendelse. Hvis du ikke accepterer disse vilkår for brug, må du ikke bruge dette site. Du skal læse betingelser og vilkår nedenfor før du bruger dette site.

Links på hjemmesiden
De materialer og hjemmesider, der kan tilgås fra dette web-sted, vedligeholdes ikke af os, og vi er ikke ansvarlige for deres indhold. Enhver henvisning til en linket hjemmeside eller en bestemt tredjeparts produkt eller tjenesteydelse ved navn, hverken udgør eller antyder dens godkendelse fra Ocean Dive Europe ApS, og du afholder alle risiko med hensyn til dets anvendelse.

Ansvar
Under ingen omstændigheder hæfter Ocean Dive Europe ApS, eller vores associerede selskaber, ansatte, agenter eller leverandører, for eventuelle skader, herunder uden begrænsning direkte, indirekte, tilfældige, særlige, straffende, følgeskader, andre skader (herunder uden begrænsning tabt fortjeneste, tab af indtægter, eller lignende økonomiske tab), uanset om kontrakten, erstatningsret eller på anden måde, der udspringer af brugen eller manglende evne til at bruge de materialer til rådighed på denne hjemmeside eller andre tilknyttede site, selv om vi er underrettet om muligheden heraf, eller for ethvert krav fra tredjemand.

Personlig brug
Du kan aftale at bruge dette websted til lovlige formål. Du kan downloade en kopi af de oplysninger der findes på denne hjemmeside på en enkelt computer til personlig, ikke-kommerciel brug. Du må ikke kopiere, bruge, ændre, overføre, distribuere overføre eller på nogen måde udnytte ophavsretligt beskyttet eller beskyttet materiale til rådighed på dette websted, medmindre det udtrykkeligt er tilladt af de respektive ejer (e). Brug af software hentes fra webstedet er underlagt vilkårene i den gældende licensaftale, der ledsager eller leveres sammen med softwaren. Alle varemærker, servicemærker og handelsnavn på dette websted er varemærker af de respektive ejer (e), og enhver uautoriseret brug er strengt forbudt.

Skadesløsholdelse
Du accepterer at forsvare og holde Ocean Dive Europe ApS og dets partnere skadesløse fra og mod alle krav, tab, forpligtelser, erstatninger og udgifter (herunder advokatomkostninger), der udspringer af din brug af dette site.

Geografisk dækning
Dette websted giver opførelsen af en bred vifte af Ocean Dive Europe ApS varer, og derfor kan indeholde referencer eller krydsreferencer til bestemte produkter og tjenester, der ikke er let tilgængelige i et bestemt land. En sådan henvisning er ikke ensbetydende med, at Ocean Dive Europe ApS i et bestemt land har til hensigt at markedsføre sådanne produkter eller tjenester. Alle sager, der udspringer fra en ransagning af disse data skal være relateret til løsninger ved hjælp af kun produkter og tjenester, annonceret af Ocean Dive Europe ApS i et bestemt land. Især Ocean Dive Europe ApS giver ingen krav om rigtigheden af produktinformation på dette websted med hensyn til ethvert land uden for Europa.

Lovvalg og værneting
Vilkårene og brug af denne hjemmeside er underlagt i overensstemmelse med lovene i Danmark og skal være omfattet af ikke-eksklusiv jurisdiktion under de danske domstole. Ocean Dive Europe ApS forbeholder sig retten til at tilføje, slette, ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel.

Ophavsret, varemærker og registrerede varemærker og varemærker for tjenesteydelser
Disse er beskyttet i hele verden af love om copyright og traktatbestemmelser. Nr. logo, grafik, tekst, lyd eller billede fra dette websted må IKKE kopieres, re-produceres, modificeret, offentliggjort, sendt, sendes eller distribueres på nogen måde uden Ocean Dive Europe ApS udtrykkeligt giver forudgående skriftlig tilladelse, undtagen som udtrykkeligt angivet i dette dokument. Ocean Dive Europe ApS giver ikke nogen udtrykt eller underforstået ret til dig under nogen patenter, copyright, varemærker, service varemærke eller forretningshemmeligheder.