You have no items in your shopping cart.

Dykkercomputer og Instrumenter

I Ocean Dive fører vi udelukkende anerkendte mærker inden for dykkercomputere og dykkerinstrumenter. Her på siden finder du produkter fra Scubapro, Aqualung, Cressi, Suunto, Shearwater Petrel og Shearwater Perdix. En dykkercomputer er karakteriseret ved, at den måler dykkertid, dykkerdybde nu og tidligere, og derefter hvor meget tid du har til rådighed lige nu. Det er smart at vide, så du altid overholder din dykkertid, også selvom du dykker med en guide på ferien.

En dykkercomputer kan være en standard håndledsmodel, et mindre dykkerur med masser af features, eller de helt store dykkercomputere med LED-display og fuld funktionalitet til tech-dykning. Det kan altid betale sig at vælge et af de etablerede mærker såsom Aqualung, Cressi, Suunto, Scubapro eller Shearwater, da du har bedre mulighed for service over hele verden, hvis der skulle opstå problemer med produktet.

Du bør altid bruge en dykkercomputer, når du dykker, så du er sikker på, at du har styr på dit eget dyk uden at skulle være for afhængig af en eventuel divemaster. Vi anbefaler oftest, at du køber en dykkercomputer og et dykkerkompas, før du køber en BCD, da det ikke er sikkert, at du kan leje dykkercomputeren på ferien, eller også er det relativt dyrt at leje i stedet for at eje. Din computer har ofte tjent sig selv ind efter kun én dykkerferie, så det er en af de bedste og mest fornuftige investeringer i dykkerudstyr. Spørg dit kvalificerede fagpersonale i dykning, hvilken dykkercomputer, der rigtig til lige præcis dine behov og find den i vores sortiment herunder.

Display per page
Sort by

Suunto Zoop Novo

Suuntos nye dykkercomputer er beregnet til nye dykkere og dykkere med et begrænset antal dyk om året.
From DKK 1359.20 excl tax

Aqualung i100 Dykkerur

*UDSOLGT* Aqualung i100 er den perfekte dykkercomputer til den nye dykker. Med simpel navigation med en enkelt knap kan du vælge mellem fire modes og styre to gasser. Computeren gemmer også alle dine indstillinger og beregninger ved batteriskift. Sikkerhedsfunktioner som akustiske alarmer og LED-advarselslys med høj synlighed er inkluderet. i100 dykkercomputeren har alle de nødvendige funktioner du har brug for, i et kompakt design og en fantastisk pris.
DKK 1599.00 excl tax DKK 1449.00 excl tax

Aqualung I200 Dykkerur

Aqualung har lanceret et lækkert ur størrelse dykkercomputer til den helt rigtige pris, som har vundet Best Buy i Scubalab's test i 2017. Fås i farverne sort, rød, orange, hvid og lyserød.
DKK 2199.00 excl tax DKK 1699.00 excl tax

Suunto D5 dykkercomputer inkl. USB kabel

Suunto's nyeste tilføjelse til deres linje af dykkercomputere i ur-format. Suunto D5 er en stilet, nem at bruge og hårdfør dykkercomputer, pakket ind i en ur-format, der gør at det kan bruges både under og over vandet, som kombineret med de nemt udskiftelige remme gør klar til enhver situation. *Nogle farver kan være bestillingsvare*
DKK 3359.20 excl tax

Suunto EON Core dykkercomputer

Suunto har lavet en opdateret version af deres populære dykkercomputer EON steel med et slankere design. Stadig dykkercomputeren for dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, brugervenlighed og avancerede muligheder.
DKK 5199.00 excl tax DKK 4499.00 excl tax