Du har ingen varer i din varekurv.

DykkerComputer & Instrumenter

I Ocean Dive fører vi udelukkende anerkendte mærker inden for dykkercomputere og dykkerinstrumenter. Her på siden finder du produkter fra Scubapro, Aqualung, Cressi, Suunto, Shearwater Petrel og Shearwater Perdix. En dykkercomputer er karakteriseret ved, at den måler dykkertid, dykkerdybde nu og tidligere, og derefter hvor meget tid du har til rådighed lige nu. Det er smart at vide, så du altid overholder din dykkertid, også selvom du dykker med en guide på ferien.

En dykkercomputer kan være en standard håndledsmodel, et mindre dykkerur med masser af features, eller de helt store dykkercomputere med LED-display og fuld funktionalitet til tech-dykning. Det kan altid betale sig at vælge et af de etablerede mærker såsom Aqualung, Cressi, Suunto, Scubapro eller Shearwater, da du har bedre mulighed for service over hele verden, hvis der skulle opstå problemer med produktet.

Du bør derfor altid bruge en dykkercomputer, når du dykker, så du er sikker på, at du har styr på dit eget dyk uden at skulle være for afhængig af en eventuel divemaster. Vi anbefaler oftest, at du køber en dykkercomputer og et dykkerkompas, før du køber en BCD, da det ikke er sikkert, at du kan leje dykkercomputeren på ferien, eller også er det relativt dyrt at leje i stedet for at eje. Din computer har ofte tjent sig selv ind efter kun én dykkerferie, så det er en af de bedste og mest fornuftige investeringer i dykkerudstyr. Spørg dit kvalificerede fagpersonale i dykning, hvilken dykkercomputer, der rigtig til lige præcis dine behov og find den i vores sortiment herunder.

Display per page
Sort by

Suunto D4i Novo

Suuntos nye dykkercomputer / dykkerur er beregnet til nye dykkere og dykkere der ønsker stærk performance. Mængderabat på dette produkt. Køb 2 til 3499,- /stk
DKK 3999,00 inkl. moms DKK 3649,00 inkl. moms

Suunto Vyper Novo

Suuntos nye Vyper dykkercomputer er beregnet til dykkere der vil lidt mere.
DKK 3699,00 inkl. moms DKK 3299,00 inkl. moms

Suunto Zoop Novo

Suuntos nye dykkercomputer er beregnet til nye dykkere og dykkere med et begrænset antal dyk om året.
DKK 1999,00 inkl. moms DKK 1799,00 inkl. moms