Du har ingen varer i din varekurv.

DykkerComputere

Rigtig mange dykkere foretrækker at have en dykkercomputer med sig, når de skal ud at dykke. Specielt hvis der er tale om dybt vand, kan det være en stor fordel at kunne holde øje med alle målinger såsom dybde, tryk og lignende undervejs. Til dette formål kan du lige her hos Ocean Dive købe nogle rigtigt gode computere, der er lige til at have rundt om håndleddet. Blandt producenterne i denne kategori finder du Cressi, ScubaPro, AquaLung og mange flere, der alle er blandt de absolut dygtigste til at designe moderne computere og instrumenter til alle typer dykning. Du finder et varieret prisniveau og helt sikkert en model, der passer til dig nedenfor.

Display per page
Sort by

Aqualung i100 Dykkerur

*UDSOLGT* Aqualung i100 er den perfekte dykkercomputer til den nye dykker. Med simpel navigation med en enkelt knap kan du vælge mellem fire modes og styre to gasser. Computeren gemmer også alle dine indstillinger og beregninger ved batteriskift. Sikkerhedsfunktioner som akustiske alarmer og LED-advarselslys med høj synlighed er inkluderet. i100 dykkercomputeren har alle de nødvendige funktioner du har brug for, i et kompakt design og en fantastisk pris.
DKK 1599,00 eks. moms DKK 1449,00 eks. moms

Aqualung I200 Dykkerur

Aqualung har lanceret et lækkert ur størrelse dykkercomputer til den helt rigtige pris, som har vundet Best Buy i Scubalab's test i 2017. Fås i farverne sort, rød, orange, hvid og lyserød.
DKK 2199,00 eks. moms DKK 1699,00 eks. moms

AquaLung i300C Dykker Computer

Super fed dykker computer, der bl.a. er perfekt som den første computer. God kvalitet, billig og massere af funktioner med bl.a. Bluetooth så den fungerer med en fed dykker app på din smartphone, så man bl.a. kan logge sine dyk.
DKK 1899,00 eks. moms DKK 1799,00 eks. moms

Suunto D5 dykkercomputer inkl. USB kabel

Suunto's nyeste tilføjelse til deres linje af dykkercomputere i ur-format. Suunto D5 er en stilet, nem at bruge og hårdfør dykkercomputer, pakket ind i en ur-format, der gør at det kan bruges både under og over vandet, som kombineret med de nemt udskiftelige remme gør klar til enhver situation. *Nogle farver kan være bestillingsvare*
DKK 3359,20 eks. moms

Suunto EON Core dykkercomputer

Suunto har lavet en opdateret version af deres populære dykkercomputer EON steel med et slankere design. Stadig dykkercomputeren for dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, brugervenlighed og avancerede muligheder.
DKK 5199,00 eks. moms DKK 4499,00 eks. moms

Suunto Zoop Novo

Suuntos nye dykkercomputer er beregnet til nye dykkere og dykkere med et begrænset antal dyk om året.
Fra DKK 1359,20 eks. moms

Scubapro Meridian Wrist Computer

Pålideligt og elegant armcomputer.
DKK 3599,00 eks. moms

Suunto Stinger Comp Standard

Solidt armbåndsur med nitrox funkionalitet
DKK 4999,00 eks. moms