You have no items in your shopping cart.

Bly og blyveste

I denne kategori har vi samlet et flot udvalg inden for bly og blyveste her hos Ocean Dive. Disse er afgørende for, at du rammer det rette trim, når du dykker eller dyrker undervandsjagt. Vores sortiment af vægtprodukter er sammensat ud fra et ønske om, at du som dykker skal kunne opnå det helt perfekt trim for dig og din dykning med hjælp fra vores dykkersortiment. Produkterne herunder er komfortable at være iført og sikrer dig en høj grad af mobilitet, hvilket er noget, som mange dykkere søger og har brug for, hvis de skal have det optimale ud af deres dykning. Materialerne er holdbare og solide, så der er tale om kvalitetsprodukter.

Display per page
Sort by

G H Van Krimpen Blyklods med coating - gul eller sorte fra 1 kg til 4 kg

Blyklods med coating til nem placering på dit blybælte
DKK 69.00 excl tax

GHW blyhagl grafitfri, pr kg.

GHW blyhagl grafitfri, pr kg.
DKK 69.00 excl tax

Freesub Blybælte i Gummi

Lækkert gummibælte oplagt til brug i sammenhæng med UV-Jagt og fridykning. Med stålspænde til blyklodser og anti-skrid materiale.
DKK 299.00 excl tax

Freesub Blyvest

Der er plads til 6 styks blyvægte i Freesub blyvesten, så man kommer op på en total vægt på 4,2 kg med blyvægte fra Freesub på ca. 700g per styk.
DKK 299.00 excl tax

Freesub Blyvægte til blyvest

Blyvægte fra Freesub på ca. 700g per styk. Der er plads til 6 styks blyvægte i Freesub blyvesten, så man kommer op på en total vægt på ca. 4,2 kg
DKK 79.00 excl tax